Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 augusti, 2022

 

Öppnandet av ert tredje öga ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt angelägna om att se hur ni alla få mer tillgång till era klärvoajanta förmågor, ert ESP, ert sjätte sinne. Vi vet att några av er kom in med dessa gåvor och förmågor aktiverade, och andra av er har utvecklat dessa gåvor sedan ni vaknade. Men det finns fortfarande så många som ännu inte har utnyttjat dessa krafter, och gör inga misstag, de gör en person mer kraftfull.

En person som är klärvoajant kan uppfatta saker som andra inte kan, vilket till en början kan uppfattas som en förbannelse för många som besitter den kraften, men de är banbrytarna. Det är de som bestämde sig för att utveckla dessa förmågor tidigare än de flesta så att de skulle kunna visa er alla vägen till att ha mer kontroll över din gåva.

Och nu ser vi att fler och fler människor får de uppgraderingar, aktiveringarna och de anpassningar som krävs för att ha ett väldigt öppet tredje öga. För många är det inte på grund av något de har gjort. Det är precis dags för fler människor att vakna, och detta är ett av de enklare sätten att få de som har sovit att vakna. Och så, öppnandet av det tredje ögat hos så många människor är vad som kommer att ske under de kommande månaderna. De massuppvaknanden som du redan har upplevt i din värld är bara början, och det finns ett behov av fler.

Några av er som tar emot denna överföring just nu kommer att vara de perfekta för att hjälpa era medmänniskor som har de där nyöppnade tredje ögonen. Och du kommer att svara på samtalet, för du har velat stå till tjänst så länge, och det är också roligt att få en gåva och sedan se någon annan utveckla sin gåva. Det ger dig något att prata om. Det ger dig något att ha kontakt med, och det är något annat som mänskligheten behöver vid denna tid. Ni behöver känna er mer sammankopplade med varandra, för de som försöker skilja er från er fortsätter att lägga fram den agendan på en mängd olika sätt.

Men ingen kan hindra en människa från att vakna upp, och dessa tredje ögonöppningar, dessa aktivering av klärvoajanta förmågor, väntar länge. För många blir det ett återuppvaknande, ett återupptagande, då de hade gåvan när de var barn, och sedan förlorade den av en eller annan anledning. Det är många. Men ingenting kan stoppa lavinen av energier som kommer in vid denna tid för att stödja så många i öppnandet och uppvaknandet av deras tredje ögon.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...