Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2022

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 26 februari 2022
Ryssland/Ukraina-Konflikten och Den Galaktiska Gemenskapen
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket glada över att se hur många människor på Jorden som just nu kräver fred och ett slut på konflikten mellan Ryssland och Ukraina. Vi har sett hur många individer det är som har insett att det är nödvändigt att leva i fred, att utstråla och vibrera fred, och vi vet att det är genom dessa avsikter och genom detta fokus som ni alla samlas för att förändra världen till det bättre. Så fort en person inser att fred är vad de vill ha, kan den personen utveckla en vibration av fred inom sig.
Det låter er alla ställa er frågan om ni är har frid inom er själva hela tiden. Ni behöver tänka igenom och se om ni är ovän med någon, om ni är i konflikt i ert huvud med någon annan person, ideologi eller gupp. Det är dags att släppa taget om hela den idén om att ni behöver besegra den andra sidan. Det är dags för integration, vilket innebär att det är dags att sluta slåss inom er själva och låta alla delar av er själva komma samman i en enhetlig, harmonisk helhet. När ni gör det som individer kan ni också göra det som ett mänskligt kollektiv, och sedan kan ni gå med i den galaktiska gemenskapen, eftersom ni kommer att ha visat att ni är redo att komma överens med andra som är annorlunda än ni på något sätt.
Ni verkar, som ett samhälle, fokusera mer på era olikheter än på det ni har gemensamt, och det måste förändras och det håller på att förändras. Som vi sa känner vi oss glada och uppmuntrade av det vi ser just nu. Antalet människor som har insett att ni måste sluta slåss är enorm, och det kommer att fortsätta att öka när den kollektiva önskan om fred på Jorden också ökar exponentiellt. Ni är redo att leva i harmoni och gå till er nästa nivå av er medvetenhetsutveckling, och denna aggressivitet som ni ser just nu på Jorden, handlar om att föra er närmare fred i slutändan. Det är inte det bästa sättet att komma dit, men det är den väg ni som ett kollektiv har valt just nu.
Det är verkligen en konflikt som har fått världens uppmärksamhet. Det finns tillräckligt många av er som svarar på situationer som Ryssland/Ukraina-konflikten med medkänsla, och det är vad som behövs just nu. Det är det som kommer att läka och hjälpa, och att slåss med andra om vem som har rätt och vem som har fel och vad som verkligen händer, kommer att vidmakthålla konflikter och krig på er planet. Så innan ni börjar göra det med andra människor för att bevisa hur rätt ni har och hur smarta ni är, – och vi talar bara till några få människor här – kom ihåg att gå till ert hjärta först och känn den medkänsla som finns där för alla människor som lever med krig, konflikter, bombningar och skjutningar och inse att ni är så mycket mer en del av lösningen när ni gör det, än när ni talar om för någon vad ni tror det är som verkligen pågår.
Kom ihåg att sprida vad ni vill se mer av på Jorden. Och återigen, vi vet att vi predikar för kören här, men det finns ett fåtal som behöver höra det som kommer att ta emot detta budskap. Vi är så stolta över den stora majoriteten av uppvaknade individer, som verkligen förstår vad deras syfte är just nu, och vi är så glada att se att ni efterlever det syftet och sanningen om en förbättring för alla människor på Jorden.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...