Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 26 juli 2021
Vem Ljuger och Vem Talar Sanning
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är exceptionella när det gäller att använda vår urskiljningsförmåga, och vi vet att det är genom övning som vi har uppnått denna nivå av skicklighet. Vi kommer i kontakt med så många varelser och kollektiv över hela Universum, och vi kan omedelbart känna in den nivå av uppriktighet som finns i kommunikationen. Det är en muskel som ni oftare bör träna. Istället för att omedelbart skicka ett mail till någon annan och fråga den personen vad den tycker, var medvetna om att ni har svaret inom er just där och just då. Och om ni är villiga att känna in vibrationen av det ni har skickat, kommer ni att bli så mycket bättre i alla era kontakter med andra människor och med utomjordingar.
Dagen kommer, naturligtvis, när ni kommer att vara som en öppen bok för varandra. Ni kommer alla att kunna läsa varandras energifält, och ni kommer alla att vara telepatiska, men ni är inte där ännu och ni behöver er urskiljningsförmåga nu mer än någonsin, för det finns alltid flera perspektiv på vad som händer på Jorden. Det finns alltid många perspektiv på varje enskilt problem som mänskligheten står inför, och en del människor kan vara mycket övertygande med sina ord och med sin retorik. Ju mer självsäker en person verkar vara i det de säger, desto fler människor får de med sig.
I slutändan vill ni stå i förbindelse med högre visdom, med högre dimensioners varelser, för att ladda ner det som är avsett specifikt för er, men under tiden är ni där ni är. Den här tiden har blivit kallad ”Informationstiden.” Det finns de som tror att de berättar sanningen för er, men som inte gör det, och så finns det de som vet att de inte berättar sanningen för er, men som är mycket bra på att övertyga människor om att det de säger är sant.
Och så finns sanningen om att alla sanningar är sanna ur ett visst perspektiv. Alla verkligheter är verkliga. Så frågan blir då: ”Använder ni er urskiljningsförmåga till att bestämma i vilken verklighet ni befinner er, eller använder ni den till att bestämma i vilken verklighet ni vill vara?” I slutändan kommer ni att vara mycket noga med att välja den verklighet ni vill vara i. Om någon presenterar er för en version av verkligheten som verkar mycket bättre än den ni upplever, då föreslår vi att ni rör er mot den vibrationen och anammar vad den personen berättar för er.
Ni förstår, att använda er urskiljningsförmåga är steg ett,  steg två är att alltid välja vilken verklighet ni vill göra verklig. Ni vill vara sanna i er upplevelse för er själva och för det högsta goda. När ni har det som ert mål, som er önskan, och när ni vet att ni kan skapa dessa verkligheter som är bättre för alla, då kan ni lista ut om något är sant eller inte och ni kan börja skapa den verklighet ni vill uppleva, den enda sanna verkligheten.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...