Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari 2020

 

LJUSKROPPOR, INRE JORDVARELSER & E.T.

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt flera tidslinjer som ni har framför er nu när ni har varit i det här kalenderåret ett tag och vi ser några fina öppningar för mänskligheten. Vi ser några möjligheter för mycket energi träffar er värld och förvandlar er på cellnivå. Vi ser den omvandlingen som en acceleration av rörelsen som ni mycket gradvis har gjort för att ha fullt aktiverade ljuskroppar.

Att ha en helt aktiverad ljuskropp är någonting som många av er i den nya tidens samhälle har pratat om länge. Det har varit en överväldigande förfrågan om denna specifika energi överföring och förfrågningarna har hörts och ni driver gradvis mot den tidslinjen. Detta är spännande för er alla och spännande för oss alla som tittar på er så ingående och förankrar för er att komma till den femte dimensionella, högre självpersonen.

Vi har också tittat på en tidslinje där den Inre Jordens varelser skulle upptäckas och frivilligt skulle komma upp till ytan på er planet. Det finns en fråga om vilka av den Inre Jordens varelser som skulle vara bäst lämpade att göra det framträdandet, men det finns många underbara kandidater redo att stiga upp och gå ut på ytan. Vi ser också en möjlig tidslinje där forskare kommer att upptäcka så mycket obestridliga bevis att utomjordingar har varit på Jorden att det skulle göra de traditionella nyhetsmediernas dagliga sändningar och fylla etern för en lång tid.

Många andra mycket spännande möjligheter finns för det här kalenderåret och vi vill att ni ska veta att ni som är vakna är de som skapar dessa tidslinjer och bjuder in så många av era mänskliga vänner som ni kan för att gå med dem. Ni väljer era tidslinjer och det är något ni alla kan göra mer medvetet och avsiktligt. Vi rekommenderar starkt att vi bara letar efter förutsägelser om vad som absolut kommer att hända.

Dessa förutsägelser kan uppmuntra er att vibrera i harmoni med den tidslinjen och det är så de tjänar er, men vi vill mycket hellre se er skapa nya tidslinjer där möjligheterna är oändliga för hur långt ni kan gå under resten av 2020. Ni måste nu veta hur kraftfulla ni är, men då och då vill vi påminna er om det. Och denna överföring är en av dessa påminnelser. Kom tillsammans så mycket ni kan med era kollegor av andligt vakna människor och prata om vilka tidslinjer ni vill skapa tillsammans, för det har nu och har alltid varit kraft i mängden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...