Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 april, 2023

 

Hjälp som kommer från Arcturus (utan störningar) ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fått så många förfrågningar om hjälp från er alla, och vi vill hjälpa er utan att störa er naturliga utvecklingsprocess. Du ser att det har inträffat där på jorden tidigare, och andra utomjordiska grupper har oavsiktligt hämmat din tillväxt genom att ingripa och störa. Vi som har observerat allt detta inser att det bästa sättet att hjälpa dig är att ge dig undervisning och att ge dig energi, att ge dig stöd och att hålla utrymme för dig.

Vi vet att när masslandningen av fartyg kommer till planeten Jorden, kommer det att bero på att du är redo, inte för att du behöver räddning, inte för att alla goda människor sedan kommer att föras till den nya jorden. Vi vet detta eftersom vi vet att allt som någonsin händer i din erfarenhet sker till din fördel, men fördelen är till din andliga tillväxt och utveckling, vilket är vad allt detta är till för i första hand. Du inkarnerar inte där för att du är instängd, och du inkarnerar inte där för att någon varelse utanför dig skickade dig dit.

Du inkarnerar där eftersom du som själ känner igen var alla goda tillväxtupplevelser finns, och du vill ha dem. Du vill uppleva rörelsen av att känna sig mindre utvecklad till att känna sig mer utvecklad. Ni vill lära känna er själva mer fullständigt som ni verkligen är, som villkorslös kärlek. Så just nu, ta en titt på ditt liv som det är. Ta en titt på allt som finns i ditt liv och allt som inte finns i ditt liv, och istället för att ställa dig själv frågor som: ’Var gjorde jag fel?’ eller ’Vad kunde jag ha gjort annorlunda?’ fråga dig själv hur dessa nuvarande förhållanden hjälper dig att bli mer av den du verkligen är som en Källenergiväsen, som villkorslös kärlek. Och ja, vi vet att du vill ha svaret direkt och du vill att det ska komma in i ditt sinnes öra med en röst som inte är din egen, eller så vill du att en vision av en guide ska dyka upp för dig och berätta hur exakt hur det är det meningen att du ska växa från din nuvarande uppsättning omständigheter. Men återigen, det tjänar dig mer andligt att titta på det själv och att komma till dina slutsatser.

En bra fråga att ställa dig själv är: ’Hur kan jag vara kärleken i den här situationen?’ Och när du tittar på din värld, när du ser på hela planeten, och du ser vilka typer av kamp det finns på jorden, kan också ställa samma fråga till dig själv. Hur kan du visa sig mer som kärlek inför det som ser ut att vara något annat än kärlek? Kom ihåg de omständigheterna, de villkoren är också för din andliga utveckling, och de är inte för att någon i en regering, eller ett företag, eller någon som har mycket mer makt än du gör, skapar det att vara så. Visst, det kan finnas personer som spelar de rollerna åt dig, men du är fortfarande skaparen av din upplevelse, och ju tidigare du äger den, desto snabbare kan du göra något åt det.

Du gillar känslan av att växa och utvecklas, och du behöver påminna dig själv om det ibland, och när du hjälper dig själv, när du öppnar upp och tillåter mer av dina egna skapelser, då upplever du att få en hjälpande hand ibland från en varelse, eller ett kollektiv, i ett högre dimensionellt plan. Men det är fortfarande du som var tvungen att anpassa dig till den upplevelsen av att få hjälp. Det kommer alltid att komma tillbaka till dig och vad som händer inom dig, och ju förr du ser det, desto tidigare inser du det, desto snabbare kan du ta alla tillväxtupplevelser som är tillgängliga för dig i ditt liv rätt, och desto snabbare du kan trivas på planeten jorden som den är just nu.

Och vi vet att kärnan i alla dina förfrågningar till oss är den önskan att frodas. Du kan göra det, och vi är här för att hjälpa, och vi kommer att fortsätta att göra det. Det lovar vi dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *