Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2018

 

Att Se Livet Som en Gåva ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det bästa sättet att se på era liv är när ni arbetar från den positionen att varje ögonblick ni tillbringar här är en gåva. Ofta kan era liv verka som en dom, och ni har ofta fått höra att era liv är ett test. Men tänk om detta att ni är här är den absolut mest spännande upplevelse ni kan ha?

Lita på oss när vi säger att ni visste att ni ville åka bergbanan på Jorden innan ni inkarnerade här. Om du verkligen är jordad i din fysiska kropp och medvetet andas, har du allt som du behöver för att få ut det mesta av det ögonblick du befinner dig i. Att vara uppmärksam och närvarande, det är de heligaste människornas tillvägagångssätt på er planet.

När du har möjlighet att uppleva något, och du investerar allt av den du är i detta, kan den erfarenheten bli allt som helst du vill att den ska bli. Så här skapar du din verklighet. Du skapar inte din verklighet bara så att du kan leva något som du vill leva i framtiden. Du skapar din verklighet i det nuvarande ögonblicket som du lever, och sedan med ditt medvetande kan du sträcka ut det ögonblicket så att det blir ditt nästa nu och ditt nästa och ditt nästa.

Vi föreslår att du börjar se livet på planeten Jorden som en gåva och att du släpper kampen. Frigörande är en väldigt andlig handling, men det betyder inte att du ger upp det sätt att leva som du vill leva. Det innebär att släppa idén att du inte lever det livet just nu.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...