Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 27 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 27 juli 2021

 

Ni blir bättre Lärare, Läkare och Guider

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar inom oss själva efter tillträdespunkter till mänsklighetens medvetande. Med andra ord letar vi efter vad vi har gemensamt med er för att bättre få samma våglängd som var och en av er som är öppna för oss. Vi försöker hitta det som håller oss samman innan vi försöker ge er den senaste överföringen av energi och information, för vi vill inte att den ska gå över era huvuden. Vi strävar också efter att ha störst påverkan med minsta ansträngning och energiförbrukning. Detta hjälper oss att hjälpa mer. Man kan kalla det ett kommunikationssätt, men egentligen handlar det om effektivitet. Som vi sa vill vi nå så många som möjligt och vi vill att den påverkan som vi har ska bli så stor som möjligt.

Vi vet att ni också vill det här och därför lär vi er hur ni kan bli bättre lärare och guider till era medmänniskor. Ni har lärt av oss hela tiden, även om de flesta av er inte varit medvetna om att detta har varit en lektion, förutom ett helande, och så många andra saker. Varje överföring som vi ger er är avsedd att göra oss mindre och mindre relevanta och mer och mer föråldrade. Det skulle vara ett verkligt fullbordande av våra mål, för det skulle betyda att ni inte behövde oss längre, och det skulle vara fallet eftersom tillräckligt många av er skulle ha blivit Mästare och de mest Mästerliga Lärare, Läkare och Guider till befolkningen där på Jorden.

Ni behövs mer än ni inser, och det händer alltid mer än vad era sinnen kan förstå. Vi är inte de enda som har denna effekt på er, och vi arbetar tillsammans med de andra varelserna och grupperna som också försöker skapa mer Mästerskap inom er. Och tillsammans arbetar vi synergistiskt, för vi har inte alla svar, och vi har inte alla de erfarenheter som behövs för att kunna vara till största tjänst. Det är därför partnerskap och samarbete är så viktigt. De är viktiga här i det icke-fysiska området, och de är viktiga där, när ni försöker nå fler människor och bli mer av det kollektiv som vi har kallat ’Det Uppvaknade Kollektivet’.

Arbeta som ett kollektiv och ni utför mirakel. Ni kan flytta berg och ni kan göra vad ni än bestämmer er för då ni har fullt stöd från alla tjänande varelser i hela galaxen och universum. Vi vet att mänskligheten kommer att lyckas, trots hur det ibland ser ut där nere på Jorden, och vi vet det för att vi inte bara tror på er utan vi har också tro på oss själva och alla hjälpare här i de högre världarna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...