Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november, 2022

 

Oavsett vad som händer, du måste komma ihåg detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur mänskligheten fortsätter att utvecklas, fortsätter att växa andligt, och vi fortsätter att leta efter alla olika sätt på vilka ni förbättrar er själva och blir era femtedimensionella högre jag. Ett av sätten att göra detta på är genom att fokusera inom dig själv och leta efter det som är bra, det som är kärlek och ljus, när det händer något utanför dig som inte faller dig i smaken. När du vet att titta på ett visst problem, eller viss information, kommer att få dig att falla, och sedan väljer du att inte titta i den riktningen, och istället väljer du att känna efter sanningen om vem du verkligen är, växer du. Du blir mer av ditt sanna jag.

Du visar för alla som uppmärksammar att du vet att du är villkorslös kärlek. Du kan vara den kärlek du verkligen är under alla omständigheter och förhållanden. Du behöver inte vänta tills det finns någon som står framför dig som är älskvärd för att få dig till den platsen. Du behöver inte vänta tills något sött, pälsdjur korsar din väg för att känna den där kärleken inom dig. Du behöver definitivt inte vänta tills kärleken överöser dig innan du känner det. Lita på oss när vi säger att kärlek ständigt överöser dig, men du känner det inte alltid.

Du är inte medveten om hur mycket kärlek det finns för dig för det mesta, och ändå kan du fortfarande gå in och hitta den kärleken vid portalen till Källan som finns i mitten av ditt hjärta, och du kan göra det oavsett vad som händer i omvärlden. Allt som du vill ska hända i ditt liv som inte händer är inte ett hinder för att du ska vara den kärlek du verkligen är. Allt som du upplever i ditt liv som är ett problem, ett problem, allt som är bekymmersamt för dig, ingen av dessa saker är en tillräckligt bra anledning att ta din uppmärksamhet från sanningen om vem du verkligen är som villkorslös kärlek. När du stöter på några upprörande nyheter, någon världshändelse som kan få all din uppmärksamhet och som kan dra ner dig, måste du välja kärlek framför rädsla, oro eller sorg. När du väljer kärlek, väljer du också medkänsla.

Och så, om något riktigt dåligt händer där ute med andra människor och du blir medveten om det, behöver du inte vända dig bort, inte helt. Du kan känna din medkänsla och skicka din kärlek utan att göra det till det nya ämnet som du följer tvångsmässigt på din telefon eller dator. Du kan vara medveten om problem som pågår i omvärlden och fortfarande leva ditt liv utan att låta dessa problem förtära dig. Om mängden plast som för närvarande finns i dina hav var i ditt sinne konstant när du gick din dag på torra land, skulle du ha svårt att leva ditt liv med glädje eller bidra med något till samhället, eftersom du skulle vara i den lägre vibrationen att fokusera på just den frågan kommer säkert att få dig in.

Och så måste ni ta hand om er själva om ni ska vara av värde. Om du ska vara till tjänst för andra måste du ta hand om din vibration så att varje person du möter under din dag blir upplyft av dig och din närvaro. Någon du känner i ditt liv just nu kanske sörjer. De kanske går igenom det svåraste de någonsin har behövt gå igenom, och du kan fortfarande vara där för den personen utan att gå dit vibrationsmässigt med dem. Du behöver inte försöka muntra upp dem eller övertyga dem om att det finns ett bättre sätt att se på situationen eller tänka på den. Du kan tillåta någon annan att vara i sin sorg utan att gå med dem i den sorgen.

Din medkänsla kan komma från en plats där du bara känner dig okej, för att ha många ledsna människor runt dig kan verkligen göra dig besviken, och du måste bara ställa dig själv frågan: ‘Kommer det verkligen att hjälpa dem om jag går med dem i deras sorg?” Du kan göra mer nytta för dem omkring dig som lider genom att inte lida, eftersom du subtilt och omedvetet kommer att skicka en inbjudan till dem att gå med dig på en bättre känsla.

Världen behöver balans. Och så, om en person är ledsen, måste det finnas en annan person som är glad. Den lyckliga personen behöver inte känna skuld för att de inte heller är ledsna, eftersom de kommer att få sin tur att vara ledsna. Alla kommer att få möjlighet att känna allt någon gång i livet. Och när ni väl känner allt där på jorden, då har ni förmågan att välja.

Om det är något som händer i ditt liv just nu, eller i världen utanför dig, som kan få din uppmärksamhet och kan få dig att oroa dig för det, måste du fråga dig själv om att oroa dig för det någonsin har hjälpt. Du kan säkert tänka på tillfällen i ditt liv när att inte tänka på problemet har varit precis vad som behövdes för att komma med lösningen. Kom ihåg att nästa gång du börjar gå på en väg som skulle ta dig till en plats med lägre vibration, och kom ihåg att du alltid har ett val, speciellt i en värld som jorden där det finns så många val. Vi stöttar dig oavsett vad du väljer, och ändå inbjuder vi dig alltid till ljuset, till den kärlek du verkligen är, och vi knuffar dig i glädjens riktning.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...