Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 maj, 2023

 

Hur man undviker etiketten ”Får” ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket glada över dina framsteg, eftersom vi ser att du lägger dina olikheter åt sidan lite oftare nu för tiden i ett försök att leva i större harmoni med varandra. Vissa av er vet att ni kommer att inte hålla med er granne, din kollega eller din familjemedlem i vissa ämnen, och snarare än att försöka övertyga den andra personen om att du har rätt och att de har fel, har vi sett en öka antalet möjligheter som tas till fred snarare än att gå ut i strid.

Om den här tiden du har levt i inte har lärt dig något annat, har det verkligen hamrat in sanningen att du inte kan övertyga någon om att de har fel genom att gå i ansiktet på dem och skrika på dem. Det är inte vägen till enhet, och enhet och enhet är det ultimata målet där på jorden. Ni behöver vara enade för att e.t.s ska känna sig bekväma med att landa sina skepp på er mark, och ni behöver enhetsmedvetande för att uppnå inre frid, för att höja er vibration, för att ge er själva tillgång till era andliga gåvor och förmågor. Du behöver knyta an till din e.t. familj för att gå med i det galaktiska samhället, och du behöver den känslan av enhet för att kunna stiga upp.

För dem som fortfarande håller ut med detta, och som vill ha rätt mer än de vill vara snälla och medkännande, skulle vi säga att du inte kommer dig själv någonstans med din tro. Och om du åtminstone kan sträva efter acceptans av andra som gör ett annat val, eller har andra tankar om ett ämne, så tar du ett steg närmare harmoni där på jorden. Ni måste låta alla vara där de är, precis som vi måste låta er alla vara där ni är. Vi vill inte zappa alla med någon form av kosmisk stråle för att få dem att tänka annorlunda. Vi vet att sann andlig tillväxt och evolution kommer från att ni kan älska varandra trots era olikheter.

Människor i din värld har utvecklats på grund av sin villighet att förlåta och glömma, och så återigen måste du som det vaknade kollektivet föregå med gott exempel, även om du har några ganska hårda föreställningar om det ena eller det andra. Din tro gör dig inte värdig uppstigning. Det är en väldigt religiös idé som du är ämnad att överskrida vid denna tid. Det som håller dig på uppstigningsvägen är medkänsla, såväl som förlåtelse och villkorslös kärlek. Det är dessa tider som ger dig dessa möjligheter att erbjuda förlåtelse, känna medkänsla och vara villkorslös kärlek. De av er som redan vet detta och utövar dessa sanningar som vi ger er just nu, låt andra veta att det är här ni står.

Låt alla se dig i dina vänlighetshandlingar, dina tjänstehandlingar och din vilja att se alla andra som dina lika, oavsett vad de tror på och oavsett vad de väljer för sig själva. Den stora klyftan mellan de flesta människor orsakas i slutändan av rädsla. Det är inte fördomar; som kommer senare. Det är inte hämnd; som kommer från en rädsla för att den som skadar dig kan skada dig igen. Rädsla är roten till all splittring.

Och om du verkligen inte vill vara värdig etiketten ”får”, så kommer du inte att låta de som tjänar på din rädsla splittra dig. Du kommer inte låta de som tjänar på att ni alla är splittrade vinna. Visa den här världen och alla på den hur kraftfull du är genom att inte ge efter för rädsla, utan istället omfamna dina medmänniskor oavsett vad. Se Källan och Kärleken inom var och en av dina medmänniskor, och du kommer att flytta ut från dessa prövande tider som du har varit i nu ganska länge, och du kommer att gå in i upplysningens tidsålder. Du kommer att fortsätta på uppstigningsresan med mer frihet, mer glädje och mer kärlek än någonsin tidigare.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *