Meddelande från Jesus Kristus (via ett anonymt medium)) till Rose Marie Larsson den 18 november 2020.

 

Meddelande från Jesus Kristus (via ett anonymt medium)) till Rose Marie Larsson den 18 november 2020.

Detta är en del av en kanalisering som följer.

Mina kära barn, som slöjan lagts över era ögon uti illusionen, skall nu lyftas av. Det ni sett och hört, är ej som det ser ut att vara. Ni har blivit styrda att se och höra det ni ser och hör. Tills ni bryter igenom slöjan av dessa styrningar.

Ty, världen har nu försatts i ett onödigt tillstånd där den stora massan har blivit handlingsförlamad i begränsningar, uti yttrandefrihetens rörelse och levnadsfrihet. En världsomspänd kupp där ni människor behandlas som marionetter, pjäser i ett skarpt drama där människor ej dör av ett virus, utan av strålning, för hög strålning där 3G, 4G och 5G i kombination utsöndrar alldeles för höga strålningsfrekvenser, som kan jämföras med att leva i en mikrovågsugn. Där av symptom: bröstsmärtor, andnöd, bortfall av smak och lukt, håravfall, kronisk trötthet och smärta. Cellerna slås ut, skapar oreda i immunförsvaret och det inneboende aggressiva virus lever rövare. Och vi är därför med er nu, mycket närmare er än tidigare, för att höja edra energifrekvenser, slår ut en del av strålningen. Men ni kan hjälpa till på egen hand, genom att meditera till frekvenshöjande musik, ej vandra in i stress och bruka C- och D vitaminer dagligen. Hämta kraft i naturen, äta immunförsvarsstödjande föda, (enl. var och ens blodgrupp), medan de ljusa krafterna arbetar i det dolda. För att slutligen fälla regeringar som blivit mutade med pengar, uppköpta för pengavinster, som vaccinet medför. Ett verkningslöst vaccin som innehåller mycket stora, skadliga ämnen som muterar generna och uppenbart innehåller små mikrochips som är kopplat till övervakningssystemet i 5G. Allt detta för att skapa ett totalt kontrollsamhälle. Gå ej på detta mina kära barn, och tag ej något vaccin och förlåt den ondskans mörker som finns bland er ljusa själar.

 

OBS. Påminnelse om en global meditation den 21 december 2020 inför uppstigningen till 5 Dim. Global Peace Meditation@gmail.com

 

 

Du gillar kanske också...