Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2021

 

Den Bästa Möjliga Uppstigningen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi försöker vara mycket kärnfulla i vad vi ger till er alla via denna kanal här. Vi vet att vi skulle kunna bli mycket mer utvecklande och ordrikare i leveransen av dessa sändningar till er, men vi vet också vad som faktiskt tjänar er, och vi vet att få in i era huvuden om allt som pågår bara leder till mer förvirring, mer andra gissningar och mer paranoia än vad som kanske redan finns i era fysiska sinnen. Därför inbjuder vi er till den enkla strategin för att hantera livet där på jorden på en daglig basis.

Ni behöver inte ha allt klart för er; ni behöver inte veta varje detalj av vad som har hänt eller vad som händer. Och faktiskt, att fokusera på det förflutna och framtiden och de saker som ligger utanför er kontroll kommer inte att tjäna er, inte alls lika mycket som att fokusera inom er själva. Ni måste förstå var ni kommer ifrån. Ni måste förstå vad era reaktioner är på vad som händer. Ni måste känna in era känslor, och ni måste släppa nästan allt annat.

När ni tittar inåt mer, är det mer sannolikt att ni har mer medkänsla för andra, vilket är sättet ni utvecklas och stiger upp. Medkänsla, förlåtelse och villkorslös kärlek är de tre stora när det kommer till andlig evolution, och det är därför vi fortsätter att leda er tillbaka till det som är enkelt och sant och universellt. En sak ni måste tänka på när ni börjar fastna i vad som har hänt, vad som kommer att hända och vad som händer bakom kulisserna och i skuggorna, är att ni ständigt hoppar mellan tidslinjer. Ni förändrar verkligheten hela tiden, och när ni förändrar verkligheten har ni olika förflutna och olika framtider i de olika verkligheterna.

Så då, vad gör det för skillnad om ni har allt klart i den verklighet ni befinner er i när ni bara ska byta till en annan verklighet i nästa ögonblick? Det som betyder mer är att ni uppmärksammar er vibration, som avgör vilken verklighet ni växlar till. Och det är därför vi alltid kommer att ta er tillbaka till vad som är enkelt, vad som är sant och vad som är universellt för er upplevelse där på Jorden. Många av er fastnar också i tanken på ett uppdrag, ett syfte, något som ni ska göra men på något sätt inte vet om ännu. Och vi säger att om ni slappnar av och andas och är uppmärksam när ni inte vet vad ni ska göra, då kommer det ni behöver göra och vad som är till nytta för er att göra.

Det kommer till er naturligt, lätt, utan kamp, ​​utan att gissa, utan att behöva backa upp den rätta konspirationsteorin för tillfället. Ni behöver inte ha rätt; ni behöver bara vara medvetna, och ni behöver vara mer medvetna om vad som händer inom er än vad som händer där ute. Nu, som sagt, vi kommer fortfarande att berätta för er när det finns energier, uppgraderingar och aktiveringar som kommer er väg eftersom det faktiskt tjänar er att veta om dessa saker, och det tjänar er ännu mer att öppna upp för dem medvetet och känna av dem.

Om ni känner efter vad som är bra, vad som är högre dimensionellt, vad som är högre vibrationellt, då stiger ni upp medvetet och med glädje och lätthet. Om det ni fokuserar på, å andra sidan, sänker er, får er att fokusera på det som behöver besegras, eller vem som gör de värsta sakerna, då gör ni det svårare för er själva att växa, att utvecklas och att stiga upp. Men vi är inte här för att berätta för er att ni hindrar er själva från att stiga upp, eftersom vi inte ser det hos någon av er som tar emot dessa sändningar. Ni är på er väg; ni kan slappna av. Ni kan släppa taget, och ni kan ställa in er mer på det som är högre vibration inom er och runt omkring er för att ge er själva den bästa möjliga upplevelsen av uppstigningen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...