Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 29 oktober, 2021

Läget på Jorden har nått absoluta botten och ut ur kaoset ska det komma en ny väg framåt som visar slutet på många gamla vanor som ännu håller i sig. Ni måste röra er framåt och ordna Jorden så att den kan ta emot er hjälp med att manifestera de nya sätten att leva vilka för med sig många framsteg som hållits tillbaka. Det är för att ni passerat markören 2012 där ni gav signal om er beredskap att ta ett stort språng framåt. Resultatet har blivit att mycket ni tagit för givet, och som varit en del av er vardag, inte kommer att vara till nytta för er nu då ni nu är på en ny väg som ger många förbättringar till ert dagliga liv. Förändringar kommer verkligen att gå snabbt och många är redo när den rätta tiden är inne. Efter allt ni gått igenom är det dags för många trevliga överraskningar.

De mest välkomna överraskningarna blir er öppna kontakt med era systrar och bröder från andra planeter. De som redan finns i ert solsystem är Plejadierna som känner ett större ansvar för era framsteg. De är mycket lika er till utseendet och är så avancerade att de kan resa omedelbart till er genom tankekraft. De har så mycket hjälp att erbjuda för att ni ska utvecklas att det finns inget som de inte kan.

Ni har så mycket att se fram emot så håll ögonen öppna efter alla möjligheter att skapa en fredlig värld där alla själar behandlas med kärlek och respekt. Det finns mycket att göra som kan skapa det ideala samhället, och med kärleksfull avsikt och hjälp kan ni åstadkomma det. Krigshoten som de större nationerna använder har ingen mening utom att de försenar ett fredligt resultat. Ställ undan era förstörelsevapen och sök allianser med alla länder för att skapa den tillit som sorgligt nog saknas nu. När ni arbetar tillsammans kommer ni att bli förvånade över hur snabbt saker blir gjorda. Vi kommer att göra vårt yttersta för att nå det bästa resultatet.

Under tiden kan ni se på andra med sympati och vara villiga att behandlla alla som Ett, för det behövs att människor går samman. Levnadsstandarden är så primitiv i en del länder att åtgärder måste vidtas för att höja dem. När ni visar er avsikt att göra så, tillåter ni oss att ge er en hjälpande hand. Till vilken grad vi kan erbjuda er hjälp beror på vilka beslut ni kommer att ta för att behandla alla som Ett. Någonstans längs vägen kommer ni att behöva agera positivt, och ju tidigare desto bättre. Som alltid finns det hjälpare både på och utom Jorden, vilka gör sitt bästa för att visa er i rätt riktning. Ni har alltid hjälp om ni accepterar den.

Tiden rullar på och förändringar dyker snabt upp så att en del framsteg görs för att hjälpa er att övervinna nuvarande problem. Om det är nödvändigt ”ordnar” vi saker så att ni står inför svaren ni söker. Vi gör mycket mer än ni kan se och vi hjälper er för närvarande med att rensa upp era problem med föroreningar i havet. Livet i havet har varit i fara länge och det blir värre och värre. Ni har så mycket att göra då ni ignorerat problemen och gör så ännu, det hjälper inte att bara prata om det när det är nödvändigt med handling och det vet ni.

Om ni ser framåt kan ni finna löftet om nya spännande projekt tillsammans med ett språng in i framtiden. Ni kan knappast visualisera det som ligger framför er och alla framsteg syftar till att göra livet mer tilltalande. Förut har det ordnats så att det ger er de erfarenheter ni behövde för att utvecklas och bränna karma. Krig har varit nödvändiga för att rensa ut och ge lektioner för dem som behövde hjälp att övervinna det. Det är sorgliga omständigheter som skapas genom brist på insikt, men det är en saklig läxa för brist på förståelse för Mänsklighetens Enhet. Livet är heligt och borde hanteras så och mycket av den karma som ingår är när ni har en upplevelse som belyser resultatet av de handlingar ni tagit till tidigare.

Så mycket lättare livet skulle vara om alla behandlade varandra med kärlek och omtanke, men det kommer, och det finns redan en tendens mot att mer vänlighet kommer in i era liv. Vi nämner också, och inte för första gången, att vibrationerna fortsätter att stiga och bara det kommer att leda till att folk blir vänliga och bryr sig om varandra. Den senaste Tiden var barbarisk och ju tidigare den läggs bakom er desto bättre blir allt. Innerst inne är ni alla kärleksfulla men har förlorat er identitet genom många fasansfulla upplevelser. Tänk på varandra med vänlighet och kom ihåg att ni är alla lika till essensen och har bara en upplevelse här som hjälper er att utvecklas.

Vi vet att en del själar är motvilliga att inse sanningen, men som varelser med evigt liv följer att varje liv utvidgar er förståelse för hur saker fungerar. Ni kanske gör misstag men har alltid en möjlighet att ställa allt till rätta och mer erfarna själar är till hands för att stödja er. Förstå det så att ni aldrig blir bestraffade för era handlingar, men måste acceptera konsekvenserna av det ni gör. Det kan låta som om det bara gäller negativa handlingar, men vänlighet belönas också. Så gör alltid ert bästa och hjälp en medmänniska i nöd och på samma gång hjälper du din egen evolution.

Ni kan se er omkring och undra över hur det är möjligt att organisera en karmisk händelse som kanske involverar många människor, men det händer gång på gång. Folk kan bränna karma genom det, och det är ordnat särskilt för dem men alla inblandade drar nytta av erfarenheten. Mike Quinsey kan jämföra med en av hans upplevelser, som exempel på vad som kan göras, när han blev hjälpt att undvika en olycka. ”Jag målade ett tak och stod på en stol där det också stod en stor burk färg. Jag lutade mej tillbaka över stolsryggen för att nå lite längre och gick för långt. Jag föll över stolsryggen och märkte att jag kom ner mjukt med penseln i handen och förvånansvärt nog välte inte stolen och färgburken stod kvar. Inte en droppe färg kom på mattan och jag kom undan vad som kunde blivit en otäck upplevelse, utan tvivel med svåra skador för min del.”

Kära Ni, det finns ingen gräns för vad högre makter kan göra, ni skulle kalla det för mirakel, och en annan gång räddades jag från att bli överkörd. Jag vill tro att det var god karma för det arbete jag gör för Anden. Ni måste ha hört uttrycket ”vad ni gör mot andra skall göras mot er”. Så en god gärning förtjänar en annan så håll Ljuset igång och gör gott var ni än kan.

Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och alla själar har den samma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...