Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars 2021

 

Spelreglerna på planeten Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har väntat på det lämpligaste ögonblicket för att ge er följande överföring, och det händer precis att rätt ögonblick är nu. Vi har betraktat er när ni kämpar där på Jorden för att ta reda på vad det är ni ska göra, hur det är ni ska leva och på vad ni ska tro. Ni har letat efter svar under mycket lång tid där på Jorden på dessa frågor, och ännu större frågor som ni står inför, som människor.

Vi vill att ni alla ska veta att en del av ert livs syfte är att själva bestämma vem ni vill vara, vad ni vill göra, vad er sanning är och så många andra aspekter av livet som ni tror ska bestämmas åt er. Dessa saker bestäms inte åt er innan ni inkarnerar, och ni är inte där för att hitta den perfekta läran som kommer att berätta vad ni ska göra, vad ni inte ska göra, vad ni ska äta, vad ni inte ska äta och så vidare. Ni, som Källans Energivarelser, ska prova alla storlekar och se vad som känns rätt i ögonblicket.

Ni behöver definitivt inte bestämma idag vad ni ska göra i morgon, och ni behöver definitivt inte ha samma övertygelse från en dag till en annan heller. Ni är inte där för att få något rätt; ni är där för att uppleva allt och uppleva er själva som allting. Och ni kan till och med bestämma om ni vill följa era känslor eller följa ert sinne. Ni får till och med bestämma om ni vill lyssna på ert hjärta eller lyssna på någon guru som berättar vad reglerna är för det här spelet ni alla spelar.

Anledningen till att ni inte alla kan komma överens om vad reglerna är för att det aldrig var meningen att det skulle vara några regler, och varje regel som ni har gjort där på Jorden har brutits eftersom det var så ni bestämde att ni skulle kunna uppleva allt där på jorden. Och det var så ni visste att ni kunde få mest möjliga expansion, uppleva de mest kreativa idéerna. Det var så ni visste att ni kunde vara Allt-Som-Är.

Att vara Allt-Som-Är är något ni ville uppleva helt, snarare än att bara veta intellektuellt. Ni behöver inte lyssna på vad någon annan säger är sant. Ni får bestämma själva, och vi inbjuder er att utöva den fria viljan, för det är det enda sättet ni någonsin verkligen kommer att känna som om ni lever ert liv, snarare än någon annans.

Er uppfattning om verkligheten är er verklighet, och eftersom allt förändras hela tiden, så kommer er uppfattning om det också. Oroa er inte för att hugga någonting i sten där på jorden. Vårt förslag är att ni går med strömmen och att ni låter er vara allting, och ni ger er själva friheten att välja vilken aspekt av allt ni vill vara från ett ögonblick till ett annat.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...