Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 maj, 2023

 

Vi sänder visdomskoder via detta meddelande ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket mindre inflytelserika på er alla än vad som finns inom er. Vi är bara en röst åt gången från en dimension. Det som finns inom dig är flerdimensionellt och sträcker sig över tusentals livstider. Det som finns inom dig har så mycket mer inflytande på grund av alla de upplevelser du har samlat på dig under den här cykeln av inkarnationer du befinner dig i. Om vi har ett övergripande, långtgående mål för vår kontakt med er alla, är det för att få dig att ta del av det oändliga och det eviga som finns inom dig.

Vi vet att ni är mycket mer kraftfulla än vad ni någonsin skulle kunna inse med era fysiska sinnen, och därför försöker vi inte bara övertyga er om vikten av att gå in i er, utan vi ger er också aktiveringar genom energierna som vi överför genom kanalen här . Just nu sänder vi koder till er som kommer att gå rakt förbi era sinnen och deras förmåga att förstå dessa koder, men den inre visdomen som ni har kommer att låsas upp på grund av er villighet att sitta i energin av denna överföring just nu.

Det är så viktigt för er alla att inse att ni är era egna bästa lärare och guider, och vi och andra som vi är bara här för att påminna er om den ultimata sanningen. Och då är det vår uppgift att komma ur vägen, för vi vill se vad som finns inom dig också. Vi vill se det utspela sig i era liv och i utvecklingen av medvetande där på jorden. Vi är inte intresserade av att ha dockor på snören. Vi är intresserade av att stärka er alla eftersom vi förstår storheten i den mänskliga potentialen och den visdom som finns inom var och en av er.

Vi är lika glada för mänskligheten som de av er som är medvetna om er kraft och som är optimistiska om mänsklighetens användning av den kraften framåt. Allt förändras och utvecklas, och det inkluderar hur du får tillgång till och använder kraften där på jorden. Du behöver inte oroa dig för hur någon annan använder makt på det traditionella sättet, för om du gör det distraherar du dig bara från kraften som finns inom dig, och det är något som ingen kan röra. Du måste bara vara villig att ignorera de som försöker skärpa greppet om yttre kraft så att du kan gå in och komma åt kraften och visdomen om hur man använder den som ligger i ditt hjärtcenter.

Ställ in, känn efter det och gå sedan ur din egen väg, för ni är där för att förändra er själva och med krusningseffekten förändra hela världen, galaxen och universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *