Jesus/Sananda via Ann Dahlberg, 29 maj 2019

Jesus/Sananda

29 maj 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag Jesus Kristus är här nu för att tala lite med Er idag. Jorden har som ni alla vet bestämt sig för att åter träda in i ljuset. Hon har sökt sitt ljus inom sig och börjar nu förnimma dess strålande värld. Hon är nu beredd på att skaka av sig sitt mörker och låta ljuset få ett större fäste på Jorden.

Förstår ni vad det betyder, kära människor på Jorden? Det betyder att även ni behöver skaka av er ert mörker och låta ljuset få ett allt större fäste i er kropp och i ert sinne. Låt mig och Den Helige Ande leda er till ljuset så att ni kan få frid i er själ.

Ljuset söker nu alla beredvilliga själar som vill släppa allt agg och allt dömande för att öppna upp för förlåtelse och kärlek. Kärleken är det största och vackraste som finns. Kärleken som omfamnar allt och alla villkorslöst väl vetande att allt är kärleksfullt skapat. Det kan inte vara på annat sätt eftersom den som skapade det endast är kärlek och ljus. Det finns inget annat, allt annat är en illusion projicerad av era sinnen. När ni omfamnar ert högre sinne av ljus och kärlek, så är alla problem borta. De försvinner i samma ögonblick som ni träder in i porten. Det sker när ni har bestämt er för att finna ljuset i er själva och släppa den här världen för ett högre syfte. Ett syfte av helande för er själva, era bröder och systrar och den här världen som ni just nu bor i. Allt helas samtidigt som ni helar er själva. När det falska seendet ersätts med det sanna seendet så går ni från en verklighet till en annan.

Det är därför som vi påkallar er uppmärksamhet nu. Moder Jord har gjort sitt val, det är dags för Er att göra ert. Valet måste bli att antingen välja illusionen som har trängt så djupt in i er, eller söka den verkliga lyckan i det sanna seendet av kärlek och ljus som bor djupt inom er. Kan ni släppa den här världen som ni har byggt upp bara för ett litet ögonblick, så kommer ni att förstå vad jag menar. Alla de gånger som ni har känt er fridfulla och lyckliga är den värld som ni egentligen tillhör. Det är den världen inom er som ni ska söka. Så fort ni fokuserar på den så får ni all hjälp ni behöver och era steg kommer att bli lättare och lättare ända tills ni flyger fram.:) (leende) Det lovar jag Er, för det är min Heliga uppgift att föra er alla till ljuset och inte förrän ni alla är där, så lägger jag min uppgift åt sidan. Ni är alla mina bröder och systrar och jag älskar er allihop.

Vad ni än har hittat på i er inbillade mörkervärld, så har ljuset alltid stått och väntat på er. Jag, Jesus står här i ljuset och kallar på er och följer er på vägen, så att ni ska hitta hem igen. Tag nu min hand så går vi tillsammans fram till ljusets port. Vi lägger alla våra bekymmer och misstag framför porten och går in i ljuset, den värld som ni lämnade för så länge sedan. Vi är nu återfunna och räddade tillbaka till oss själva. Vi är nu hela kärleksfulla och lyckliga igen. Vi är ett med vår ljusfamilj och glädjen kan ej beskrivas i ord. Nu sjunger vi tillsammans till Vår Skapares ära och för den nåd och kärlek han visat oss. Vi är alla ett med vår Skapare och därför ett med varandra.

Tag nu er tid, kära barn, för att finna er inre skatt av kärlek och ljus. Det är dags att vända hemåt nu.

Jag följer vid era fotsteg, ty jag älskar Er så mycket.

Jesus

Du gillar kanske också...