Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 mars 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 mars 2022

 

Lägg Ert Medvetande på Kabalen eller en Blomma?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt djupa i vår förståelse av medvetande, och ni har precis börjat skrapa på ytan av vad medvetande är. Därför har vi mycket att ge er i det avseendet, och som alltid kan vi bara leda er i rätt riktning så att ni kan ha era egna upplevelser, men vi kan inte bara skänka er den medvetenhetsnivå som vi har lyckats kunna uppnå. Det tar tid och det krävs övning för att nå en punkt där ni vet vad ni fokuserar på i varje ögonblick, och ni fokuserar med syfte.

När ni väl börjar använda ert medvetande medvetet, börjar det ge sin egen belöning. Med andra ord, ni kanske kommer in i en andlig träning och tänker att den kommer att ta er någonstans, eller något. Ni kanske tror att detta är svaret på alla mina problem, så jag kommer att engagera mig i det. Men egentligen är processen, träningen, den andliga praktiken själva poängen. Allt är utformat för att få er att bli mer medvetna, för att få er att bli mer medvetna om ert fokus, er avsikt, era ord, era tankar och era handlingar. Det är verkligen det enda sättet att leva.

Många människor som är en del av den nya tidsåldern/andliga gemenskapen kommer att bli medvetna om det faktum att de har varit omedvetna så länge, och då kommer de att få reda på att andra människor har utnyttjat det. Och dessa nyuppväckta själar kommer att bli arga och upprörda till och med, och då kommer de att lägga all sin uppmärksamhet på dem som försöker kontrollera och manipulera er genom programmering. Men egentligen skulle det tjäna alla så mycket mer om de skulle skratta åt sig själva och sin egen dårskap och sedan släppa behovet av att stoppa programmeringen.

Istället kan ni alla börja leva medvetet och avsiktligt i det ögonblicket ni blir medvetna om det faktum att det är möjligt att göra det, och det innebär att lägga er uppmärksamhet på vad som är bra, vad som önskas, vad som är positivt, vad som är perfekt som det. är. Finns det något mer perfekt än en blomma, eller mer ren, mer full av glädje i sitt uttryck av sig själv? Ge sedan blomman er uppmärksamhet, inte kabalen, eller den djupa staten, eller vilket namn som nu ges till dem som uppskattar när människor saknar medvetande.

Ge er uppmärksamhet till det ni vill se mer av, snarare än att lägga det på att demontera det ni vill se mindre av där på planeten Jorden. Ni har förmågan att bli så mycket mer än vad ni har varit, men ni kan inte nå dit genom att lägga er uppmärksamhet på det som tidigare har hållit er tillbaka. Var i nuet med det ni vet nu, och ge er uppmärksamhet medvetet till det som får er att känna er expansiva, och ge er uppmärksamhet åt det som fyller er med kärlek, ljus och glädje.

Och om ni behöver veta detta så ger vi det till er. Det är så man tvingar de gamla systemen som finns att falla sönder, att demonteras, att falla bort. Men gör det inte i det syftet; gör det för att det är det enda sättet att verkligen bekräfta att ni lever, att ni är Källan, att ni är livslevande villkorslös kärlek.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...