Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 november 2020

 

Skapa Nya Kaninhål med Nuvarande Energier

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket långsamma att komma till en slutsats om något i verkligheten, och vi hoppar definitivt inte till slutsatser. Vi letar alltid efter nya rutter, nya sätt att komma från punkt A till punkt Ö. Och därför är vi inte så snabba med att acceptera tanken att rutten som anges från punkt A till punkt Ö är den bästa, enklaste eller den snabbaste. Vi gillar att det finns så många perspektiv där ute i universum, och vi tror att vilket perspektiv som helst kan vara sant och säkert kan vara en del av varelsen som tror på det perspektivets upplevelse.

Men ni förstår, vi gillar skapelsen så mycket mer än vi följer i fotspåren av vad andra har gjort, sagt eller tänkt. Vi letar efter pionjärer och banbrytare. Vi letar efter de av er som vill skapa, snarare än att kopiera. Vi letar efter de av er som vill leda snarare än att stå på rad.

Vi vill att ni alla ifrågasätter allt, även om det är något som vi sänder genom just den här kanalen, för vi vill att ni ska skapa något nytt. Vi vill att ni alla ska kanalisera och ta fram fler perspektiv, för vi vet att ju fler perspektiv det finns, desto mer av Källenergi som då finns i den verkligheten. Ni förstår, Källan tillåter inte bara alla perspektiv att vara, utan Källan är också alla perspektiv. Källan blir också begeistrad över en aspekt av sig själv som vill skapa något nytt.

Skapa era egna kaninhål istället för att bara titta på vad någon annan just har lagt ut för er. Låt er inspireras av andra, men släpp aldrig lågan, sanningen, kärleken som brinner så ljust inuti er och vill komma ut på det mycket unika sättet ni har för att uttrycka er kärlek, er sanning, ert ljus. Nu är det dags att ta fram det nya på Jordplanet, och ni är de perfekta, som Det Uppvaknade Kollektivet, att göra just det.

Som vi har sagt många gånger tidigare är energierna som kommer in för er att samskapa med när ni tar emot dem. Ni tar inte bara emot energier så att ni kan ha gåvor, förmågor, minnen, DNA-aktiveringar och så vidare. Ni är där och tar emot energier så att ni kan skapa något nytt, något som aldrig tidigare upplevts med dessa energier. Och vi är nu och kommer alltid att vara enorma anhängare av dessa ansträngningar.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...