Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 november 2021

 

December Energier: Vad kommer att hända den 21 december 2021?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid glada att få kontakt med er, för att vi älskar er så mycket och för att vi kan känna er öppenhet för oss och våra energier. Vi gillar att förse er med de energier som kommer att hjälpa er mest, energier som kommer att tjäna det största och högsta goda av alla. Vi skickar alltid energi till er för att främja andlig tillväxt, inte nödvändigtvis för att hjälpa er att vinna på lotteriet. Och så, när ni tar emot energier som hjälper er att inse att ni har allt ni behöver inom er, kan ni slå vad om att de kom från oss eller någon annan, högfrekvent, högredimensionell grupp av varelser.

De kommande energierna i december 2021 kommer att handla om att främja denna kunskap och denna känsla inom varje människa. Som ni vet från att ha tagit emot våra meddelanden, är vi stora anhängare av att varje person tittar inuti, snarare än att ständigt leta utanför sig själva för bekräftelse av sin övertygelse, efter att allt som de vill i det fysiska ska komma till dem, som kärlek från en annan person. Dessa är alla underbara saker, men varje individ måste först inse att de är oändliga varelser av kärlek och överflöd, de har direkt tillgång till alla typer av information, och att de i själva verket är Källenergi som skapar upplevelsen de har i stunden.

Vi skulle mycket hellre se människor gå runt med den vetskapen än att vänta på att någon utanför dem ska bekräfta åt dem att E.T.s är verkliga, att de har ljugits för ganska länge och att de får en stor check på posten till kompensation för alla missgärningar som har pågått genom historien. Och så handlar energierna i december om att stabilisera er och era tankar och övertygelser, stabilisera er i er kärna, hjälpa er att inse sanningen vilka ni är som oändliga och eviga varelser av ljus och kärlek, och allt detta kommer att resultera i varje person där på Jorden har den möjligheten att absolut veta utan tvekan att allt finns inom dem och att de är kraften som skapar universum som det är idag.

Om ni inte gillar spåret ni är på just nu, är det viktigt för er att veta att genom att gå in och skifta era tankar, känslor, er vibration, kan ni hoppa till ett annat spår eller tidslinje. Det är viktigt för er att lita mer på er själva än på någon annans förutsägelse om vad som kommer att hända den 21 december eller vad 2022 kommer att handla om. Ni har tillräckligt med dessa förutsägelser nu och tillräckligt med kunskap och information inom er själva för att skapa de upplevelser ni vill ha vid alla avgörande ögonblick i er kalender och i mänsklighetens historia. Ni behöver inte alla vara överens om en version av verkligheten för att kunna samexistera fredligt heller.

Det är meningen att ni ska vara olika i era perspektiv, i era tankar och i ert beteende. Ni är alla menade att arbeta med en lite annorlunda vibration, och i själva verket kommer ni alltid att vara det, så förvänta er inte att alla kommer överens om något ämne, och ni kommer att kunna andas en enorm suck av lättnad. Och ni kommer att veta att verkligheten som ni upplever och som ni skapar för er själva kan föra er i harmoni med dem som är tillräckligt nära er vibration för att få en trevlig upplevelse. Och det är verkligen något som vi skulle älska att se er alla uppleva den 21 december, den 1 januari och för resten av er tid där på Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...