Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 juni 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 30 juni 2021
De Mäktigaste Krafterna i Detta Universum
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.
Vi befinner oss i ett känsligt läge när vi funderar på hur vi bäst kan hjälpa mänskligheten, för det är där vi behövs som mest. Universum har fört oss till var och en av er som tar emot dessa överföringar, för Universum såg att det fanns ett behov från er sida och att det fanns en önskan från vår sida om att uppfylla dem. Ni kan lita på universella krafter, särskilt när det gäller er andliga tillväxt och utveckling. När ni vill växa andligt, även om ni bara önskar det för er själva, är det fortfarande en önskan som gäller alla. Därför arrangerar Universum det med mycket lite ansträngning, och ibland med ingen ansträngning alls från er sida.
Vi berättar detta för er, eftersom vi vill försäkra de av er som tvivlar på att ni kanske inte är på rätt väg, att det är ni. Vi vill också försäkra de av er som skulle vilja uppnå vissa andliga gåvor att ni kommer att få dem, därför att ni kommer att använda dem för att hjälpa hela mänskligheten. Mänskligheten kommer att behöva all hjälp den kan få, speciellt vid denna tid i er historia. Ni blir alla andligt omhändertagna och även de som inte är intresserade av andlighet kommer att uppleva saker som får dem att vakna upp. Så ni behöver inte bekymra er om era nära och kära som inte har vaknat, och ni behöver inte bekymra er om när ni kommer att få ert genombrott när det gäller andliga upplevelser.
Allt händer för att det måste hända, därför att det tjänar mänskligheten att dessa saker händer. Och på samma sätt är det när ni ber en bön för alla, när ni mediterar för fred på Jorden, eller när ni ser dem som blir förtryckta och önskar att de ska bli befriade, att ni har stöd av hela Universum och många kollektiv som verkar inom detta Universum.
Antalet bland er som är vakna ökar för varje dag, och ni håller på att se en enorm uppgång i antalet uppvaknade själar på Jorden, och ni kommer att känna skillnaden hos de människor som ni möter. Och ännu viktigare är att ni kommer att känna en skillnad i luften. Ni kommer att märka att alla energier förändras och förändras till det bättre, för tiden är inne för det. Ni har kommit långt och ni håller på att förändra ert medvetande som ett kollektiv. Ingen och ingenting kan stoppa detta från att hända, och de av er som redan är vakna valde att vara vakna, eftersom ni ville ha den här speciella upplevelsen att hjälpa andra att vakna och blomstra när de fortsätter på sin resa mot den femte dimensione.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...