Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari 2022

  

New Portals for Bringing February, March Energies & More ∞The 9D Arcturian Council

 

Nya Portaler för att ta in februari och mars-energierna och mer ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att meddela att vi har arbetat med e.t.s från andra dimensioner i ett projekt, och det projektet har handlat om att öppna upp fler portaler, fler leveranssystem för energier för att nå planeten Jorden och er atmosfär. Dessa portaler handlar inte bara om att leverera februarienergierna till er, och de handlar inte bara om att leverera marsenergierna. Dessa portaler kommer att förbli öppna för att hjälpa de av oss som hjälper er alla, och de kommer att vara mer precisa och kunna hantera fler energier än andra portaler som ni har haft öppna där ganska länge.

Detta är underbara nyheter för mänskligheten, eftersom ni behöver allt stöd ni kan få. Ni behöver all kärlek och medkänsla ni kan få, och ni behöver alla uppgraderingar, nedladdningar och aktiveringar som dessa portaler också levererar för att förbereda er för fullständig utomjordisk kontakt. Det händer alltid mycket positivt bakom kulisserna, och det är vad vi alltid kommer att berätta om. Alla positiva varelser och all hjälp som ni får överväger vida alla negativa agendor, så ni kan lika gärna sluta uppmärksamma rapporterna om vad som händer som stödjer någon sorts negativ agenda. Det är som att tända en tändsticka i en orkan.

Ni omsluts av positiv energi hela tiden. Ni är omgivna av guider, änglar, galaktiska teammedlemmar och andra hjälpare som bara händer, och det finns så mycket för er att känna er exalterade över. Det finns så mycket för er att känna, punkt. Om ni öppnar er för de positiva energierna som kommer in, kommer ni att få en positiv upplevelse av resten av 2022 och resten av er tid i den fjärde dimensionen, när ni börjar känna hur brådskande skiftet är och nödvändigheten av det.

Men förändringen sker inom var och en av er, och det sker med så mycket mer lätthet och glädje när ni öppnar er för dessa underbara energier som levereras till er genom de portaler ni redan hade och de nya portalerna som öppnar upp just nu. Slappna av och var i frid. Vet att hjälp är på väg, och vet att när ni får den hjälpen kommer ni att ha mer att ge till era medmänniskor. Vi vet ni att ni har så mycket medkänsla inom er och att ni vill vara till tjänst för så många, och energierna från 2022 kommer att vara mycket stödjande för dem som vill vara till tjänst på något sätt, eller i någon form.

Även om du ännu inte har listat ut vad du kan göra personligen, kom ihåg att möjligheter kommer att dyka upp som du inte kan förstå med ditt fysiska sinne. Vet bara att det räcker för nu att öppna er för dessa energier och låta dem flöda genom er, och att ni räcker och era bidrag räcker för att tippa vågen och hjälpa till att åstadkomma det mycket positiva, kärleksfulla och glädjefulla medvetandeskiftet som ni alla vill och förtjänar.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...