Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 3 mars, 2023

 

 

De mörka har hindrat dig från att avancera till högre nivåer för att inte tappa greppet om dig. Det är dock omöjligt för dem att hålla dig tillbaka från att avancera som en civilisation och den tiden har kommit.

Hur smärtsamma det än kan vara är förändringarna försenade, och du går nu igenom en snabb period där du bokstavligen tvingas ta igen förlorad tid. För vår del har vi uppmuntrat dig att påskynda din utveckling så att du är redo för framsteg som har nekats dig.

Du planerar dina förändringar för att göra livet enklare, och vi ger idéer på sätt att introducera dem som tar dig framåt. The Dark Ones försöker hindra dig från att lyckas men vi är närvarande för att säkerställa att de inte lyckas. Vi lägger möjligheter på ditt sätt som kommer att plockas upp och användas till din fördel.

Vi har alltid varit närvarande för att övervaka dina framsteg, men som vi ofta informerar dig, kan vi inte gå längre än att ge dig all uppmuntran. Som tur är har du svarat bra på vår hjälp och åtminstone har du utvecklat de idéer vi har lagt framför dig.

Vilka svårigheter du än stöter på, glöm aldrig att allt i slutändan kommer att lösa sig till din fördel, men ha bara tålamod och vet att allt måste ta slut någon gång. Du kommer att upptäcka att väntan kommer att ha varit värt det så mycket som du tycker om väntar dig.

Förändringarna kommer att ge dig en uppfattning om vad som kommer att hända i framtiden och de kommer både att förvåna och entusiasmera dig. Ni har alla kommit en lång väg för att nå denna punkt i er evolution och ingenting kommer att hindra dem från att hända. Tiden är på din sida nu och vi kommer att se till att du har alla möjligheter att resa dig.

Det kan uppstå totalt kaos runt dig och förhållanden som verkar osannolikt att ändras i god tid, med tanke på att hela strukturen och strukturen i ditt samhälle är under attack. Men när omständigheterna tillåter vår direkta hjälp kan du vara säker på att allt kommer att lösas på otroligt kort tid.

Vi har resurserna att återställa saker på nästan nolltid med hjälp av teknik som du ännu inte har sett, och i en skala som kommer att överraska dig. Vi kan till exempel ta bort spillrorna från förstörda strukturer på nolltid och återställa marken.

Under tiden kommer allt du gör för att minska effekten av skadorna på dina länder att avancera dig snabbare. Var säker på att vi hjälper dig att fatta rätt beslut som kommer att lägga grunden för ett bättre sätt att leva.

I något skede kommer du att ges hemligheterna med fri energi och i ett slag kommer det uppenbarligen att lösa ett av dina mer pressande problem. Det finns faktiskt många saker som kommer att göra ditt liv så mycket enklare och roligare. Det är allt i ”pipeline” och väntar på rätt tid för att introduceras.

Vi litar på att vår vision för din framtid lyfter dig eftersom så många av er håller på att tappa modet, men var säker på att inget materiellt varar för evigt. När du passerade markören klev du in på en ny stig som sakta men säkert lämnade det gamla bakom dig som inte längre har en plats i dina liv.

Ni ges all hjälp för att hålla er på rätt väg och följa den livsplan ni kom överens om innan ni inkarnerade på jorden. Vi är dina guider och försöker hålla dig på rätt spår för att uppfylla ditt öde så att dina beslut är i linje med dina behov. Däremot stör vi dem inte direkt om de är olika då du har valfrihet.

Kom ihåg att varje själ du möter på dina resor är precis som du, och följer en väg som är markerad för att ge dig de upplevelser du behöver för att fortsätta utvecklas. Vi kan försöka påverka dig när det behövs men i slutändan är det du som fattar det slutgiltiga beslutet.

Du har mycket erfarenhet för att göra dina bedömningar och förhoppningsvis kommer du normalt att välja rätt väg. Om du avviker från det kommer du alltid att ha en annan möjlighet att komma tillbaka till det. Du kan få mer karma som ett resultat men det borde inte hålla dig tillbaka.

Som själ har du evigt liv och det inkluderar de gånger du har återvänt till Gudomen och skickas ut igen för ytterligare erfarenhet. Du ”kläder” din själ enligt vad du behöver för att omfamna din livstidsplan och det inkluderar karmiska skulder som du har burit vidare.

Naturligtvis diskuteras varje liv med dig innan du inkarnerar genom den godkända föräldern/föräldrarna, så att alla inblandade accepterar arrangemangen. Därefter dina guider som känner till din plan som kommer att göra sitt bästa för att se till att allt fungerar enligt den.

Ni har varit i olika universum och inkarnerat i olika former som har gett er olika upplevelser och så utvidgat dem som en del av er evolution. Du är mycket större än du kan föreställa dig men uppenbarligen vid varje inkarnation görs justeringar därefter.

Det betyder att du aldrig känner till livshistorien för de själar du möter på din resa eller deras livsplan. Du är rustad för dina egna behov som ofta dikterar de föräldrar du har som också har en viktig roll att spela i ditt liv. Du har ibland ett val av vilka själar som ska agera som dina föräldrar, men mer troligt är de utvalda för sin lämplighet enligt din livsplan.

Saker och ting på jorden kan verka väldigt slumpartade men i själva verket är de välorganiserade för att hjälpa själar att nå sina mål. Det finns så mycket gjort i förväg för att hjälpa dig genom ditt liv, och kanske har du ibland förundrats över hur bra saker och ting verkar klicka på plats till din fördel.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *