Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 september 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 september 2021

 

Vår Vision för Mänsklighetens Uppstigning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en framtidsvision för mänskligheten som vi håller i vårt medvetande, och vi bjuder in er till den visionen genom att skicka er vibrationen av den. Det är vår önskan för hela mänskligheten att flytta ert medvetande på det mest fredliga, trevliga och glädjefyllda sätt som kan tänkas. Vi vet att den här tidslinjen existerar för er alla, och det är vårt uppdrag att få så många som möjligt att uppleva den, både i ert vakna tillstånd och när ni sover, så att ni kan hålla vibrationen inom er och bli en av medlemmarna i samhället som känner er väg framåt mot detta bästa möjliga scenario.

Ni är kapabla att som kollektiv ta vår vision för mänsklighetens förändring och förbättra den. Ni är starka nog att göra just det, och det är också en vision som vi håller för er alla. Vi vet vad ni är kapabla till, men de flesta av er har inte funnit självförtroendet att skapa den verklighet som ni önskar, och därför hjälper vi er att hitta det självförtroendet. Och vi vill att ni alla ska känna igen er själva som vackra och mästerliga skapare. Många av er har blivit medvetna om förutsägelser om ert skifte, eller “händelsen”, som det ibland kallas, och dessa förutsägelser handlar om kaos, förstörelse, katastrofer och död. Och även om dessa tidslinjer verkligen finns, behöver ni inte anpassa er till något som ni inte vill uppleva.

Ni har friheten inom den fjärde dimensionen att skapa de erfarenheter ni vill ha och sedan manifestera dessa upplevelser. När ni blir medvetna om någon annans inte så bra känsla för mänsklighetens vision, kom ihåg det. Kom ihåg att er exponering för den förutsägelsen är er skapelse, men vet också att ni inte är skyldiga att leva ut vad någon annan bjuder in er till. Vi är helt säkra på att ni kommer att njuta av den vision vi har om mänsklighetens slutförande av skiftet, och det är därför vi bjuder in er till det.

Men ni kommer alltid att ha fri vilja. Ni kommer alltid att kunna välja vad ni vill uppleva, och snälla, vänligen vet att inga av de förutsägelser som ni blir medvetna om är huggna i sten. Framtiden handlar om sannolikheter, och ni som de uppvaknade i det mänskliga kollektivet kan och kommer att välja bland dessa sannolikheter. Och som vi har sagt kommer ni förmodligen att skapa några nya, sådana som är ännu bättre än vad vi har föreställt oss.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...