Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 december 2020

 

Få Tillgång till Era Andliga Gåvor, Färdigheter och Förmågor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att tillkännage att mänskligheten har tagit ytterligare ett stort steg framåt i utvecklingen av ert medvetande, eftersom ni har gett er större tillgång till de färdigheter, gåvor och förmågor som har legat vilande i er och som är redo att avslöjas för världen. Om det finns något som ni alltid har velat komma åt, men som ni inte har kunnat komma åt hittills, skulle ni göra det bra om ni fokuserar på just den gåvan ni vill utveckla.

Anledningen till att mänskligheten har gett sig större tillgång till dessa förmågor för att få tillgång till annan medvetenhet är på grund av hur förvirrade och upprörda många av er har blivit med vad ni får höra av andra. Misslyckandet för andra att komma igenom för er genererade en gigantisk kollektiv önskan om bättre direktåtkomst, och nu är det dags för er alla att öppna upp och ta emot de färdigheter som ni alltid har velat ha till er själva.

Ni kanske trodde att vissa människor bara var födda med en benägenhet att ha kanaliserande, helande eller psykiska förmågor. Ni kanske bara tappade bort ert självförtroende genom programmeringen som ni fick från andra under hela ert liv. Oavsett anledningen till att ni inte ger er själva tillgång till vad ni vill göra andligt, så är det nu dags att lägga alla dessa skäl åt sidan och öppna upp för möjligheten att ni är annorlunda idag än ni var förra gången ni satt för att motta något, vad som helst, på egen hand.

Alla spelar sin roll i er berättelse, så när någon säger till er att skiftet kommer att slutföras på ett visst datum, och sedan kommer det datumet och går, och ni känner er besvikna, den besvikelsen är det bränsle ni använder för att tända önskan inom er för er egen personliga kontakt med högre medvetenhet, med strömmar av information och energi. Och när ni blir sjuka och människor runt omkring er blir sjuka, finns det en önskan som föds inom er för naturlig läkning och att ni får tillgång till helande förmågor som kommer att tjäna er och andra.

Vi förstår varför ni har litat på andra att ge er bitar av information som skulle ge er det hopp som var nödvändigt för er att fortsätta på den här resan, men nu när ni har blivit besvikna på andra kan ni lita mer på er själva. Och energierna är mycket stödjande för er att skapa de anslutningar som ni alltid har velat skapa, så att ni kan ha era egna direkta kommunikationslinjer med högre frekvensvarelser och kollektiv som finns i de högre världarna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...