Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2019

Per Staffan 30 mars 2019

Arkturier (kanaliserat meddelande)

Hur du väcker Dina Kamrater bland Människorna ∞Det 9D Arkturiskan Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat utforska de olika möjligheter som ni har till buds vid den här tiden och vi kan se att det finns en större potential för tillväxt i ert medvetenhets rike än det har funnits på länge. Vi ser också att potentialen för fler uppvaknanden växer exponentiellt, eftersom de av er som väckts håller plats för alla andra på planeten.

Ni har ställt en enorm mängd frågor, och universum och alla universums hjälpare har svarat på era frågor. Därför, när ni alla lär er hur ni öppnar upp mer och tar emot det ni har bett om, kommer ni att finna er själva boendes på en planet med mer uppvaknade människor.

Nu vill vi påpeka något här, om det inte är uppenbart ännu. Dessa uppvaknanden kommer inte att uppstå på grund av att du gick ut som en missionär och försökte konvertera andra. Dessa uppvaknanden kommer inte att uppstå eftersom du tvingade dina vänner, medarbetare och familjemedlemmar till din andliga övertygelse. Och dessa uppvaknanden händer inte ens på grund av böcker och videor och dokumentärer. Dessa uppvaknanden uppstår eftersom det är väldigt naturligt för dem att inträffa och för att ni har knuffat på processen. I själva verket har ni snabbat på den med önskemålen om att ni måste leva i ett mer harmoniskt samhälle.

Oavsett om någon annan delar din tro på utomjordingar, skuggregeringar eller till och med hur du skapar din verklighet är detta helt irrelevant. Vad du verkligen vill att den medmänniskan ska upptäcka är att han eller hon är en evig Källenergivarelse av ljus och kärlek och att den ifrågavarande personen känner sig själv som den. Det är en sak att få ett uppvaknande på mental nivå, och det är en annan att uppleva det.

Så det är därför som det inte är viktigt att alla är överens med dig och ditt unika slags andlighet. Det som är viktigt är att varje enskild person känner sig hel och fullständigt bemyndigad, och känner att Källans kärlek flyter genom dem. Och det här är världen som ni alla skapar tillsammans genom att hålla det utrymme som ni håller för era medmänniskor och genom att leva den sanningen i era hjärtan genom att känna den, genom att utsöndra den.

Så här förändrar du din värld. Kom ihåg detta nästa gång någon lurar in dig i en diskussion om din tro eller din politik. Det är mycket viktigare att älska den personen som du är oenig med och att erbjuda din medkänsla och din hjälp när det behövs.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädjen av en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...