Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 september 2021

 

What Will Bring You the Most Spiritual Growth ∞The 9D Arcturian Council

 

Vad Ger Dig den Mest Andliga Tillväxten?Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger vår uppmärksamhet till de aspekter av det mänskliga medvetandet som har utvecklats och vuxit snabbast där på Jorden, och vi har upptäckt att det är genom undersökningen av jaget som ni får mest för pengarna, så att säga. Du gör den mesta andliga utvecklingen när du ser på dig själv och hur du kan förändras till det bättre, hur du kan bli mer närvarande, bli mer snäll och medkännande, hur du bättre kan älska dig själv och de omkring dig.

Du kan göra saker som hjälper dig i din andliga utveckling, som att meditera, göra yoga, spendera tid i naturen och ta del av andra andliga metoder, men allt du gör kommer förhoppningsvis att leda dig tillbaka till dig själv, ditt förhållande till dig själv, ditt förhållande till Källan och till detta universum som vi alla delar. Det är du som gör jobbet, för att du är vaken och för att du inser detta. Och så, det finns många gånger i era liv där du måste vara den större personen, där du måste säga att du hade fel, även när du inte tyckte det i dina egna ögon.

Det kommer gånger när du måste be om ursäkt, även om du känner att du inte har gjort något fel. Det kommer att finnas tillfällen då du måste hjälpa en annan genom att släppa behovet av att ha rätt eller behovet av att påpeka vad den personen sa eller gjorde som är problematiskt för dig, för dem och för förhållandet. När du förändras så förändras allt runt omkring dig och när du lever ett liv där du undersöker dig själv regelbundet kommer du att förändras och du kommer att förändras till det bättre. Och när du gör det, så kommer andra runt dig också att visa att de kan förändras, att de också utvecklas med dig.

Men så länge du stannar kvar i kampen, i fingerpekandet, i att bli sårad av andra på grund av vad de sa eller vad de gjorde, desto mindre växer du, eftersom fokus ligger på något eller någon utanför dig, snarare än dig själv. När du existerar i nuet, och när du kan vara ärlig mot dig själv om hur du känner i nuet, det är då allt kan förändras, och det är den enda gången allt kan förändras runt omkring dig. Du kan skrika mycket högt för att försöka få någon att vara annorlunda, att försöka få dem att titta in i sig själva, eller så kan du ta några djupa andetag, bearbeta dina känslor och utföra det arbete som måste utföras på dig själv. När du närmar dig en annan person för att prata, kommer du inte att göra sakerna värre. Du kommer inte att eskalera situationen på grund av den skada du känner, eller på grund av ilskan du bär inom dig.

Se på varje situation i ditt liv som en möjlighet till djupare självutforskning. Du kan alltid upptäcka mer om dig själv genom att gå inom dig, och du kan alltid upptäcka mer om dig själv genom att titta utanför dig själv. Ta en titt på vad som triggar dig och fråga dig själv varför. Ta en titt på hur andra behandlar dig och fråga dig själv varför. Det är väldigt enkelt att bara skylla på andra eller institutioner som ”regeringen” eller ”samhället”, men de är entiteter som är avsedda att återspegla det du fortfarande behöver se, läka och förlåta inom dig. själv.

Om du tittar på livet för dem som är villiga att titta på sig själva och undersöka sina tankar, känslor och beteenden, kommer du att se att de är mycket lyckligare än de människor som letar efter vad de kan protestera mot, vad mera de kan vara arga på. Vi vet att många av er redan vet detta, och ni är de som vi ser växa exponentiellt, men vi vill bara förklara hur kraftfull denna övning är för var och en av er, och vi vill erkänna er som är gör arbetet eftersom ni är ansvariga för så mycket av tillväxten och utvecklingen av hela det mänskliga kollektiva medvetandet. Och vi vill också att ni alla blir medvetna om sanningen att fler och fler människor kommer att börja se inom sig eftersom det som de har gjort så länge i deras liv helt enkelt inte fungerar, och det har det aldrig gjort.

Ni kommer en dag att fyllas med så mycket kärlek och glädje i era hjärtan för att ni har gjort detta arbete, inte för att något eller någon utanför er har vaknat eller förändrats. Fortsätt med det, för ni manifesterar verkligen den verkligheten för varje ögonblick ni tillbringar i självrannsakan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...