Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 december 2020

 

Går Ni i Krig med Mörkret?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi låter oss expandera för varje ögonblick som går. Vi kan känna en medfödd önskan inom oss själva att bli mer av den vi verkligen är och att långsamt släppa begränsningarna i den nionde dimensionen när vi glider in i den tionde. Vi är en del av denna universella medvetenhetsförskjutning som mänskligheten är i centrum av där på jorden. Ni har alla det största språnget framför er och det är därför det finns så mycket uppmärksamhet på er just nu. Det är därför ni har så många hjälpare, så många intresserade parter, och det är också därför ni kämpar där på jorden.

Det är svårt att släppa de gamla sätten för att omfamna det som är nytt och annorlunda. Det finns naturligtvis de av er som är väldigt angelägna om att lämna allt bakom sig och stiga upp, men det finns de envisa som är emot framsteg och förändring. De har gynnat så mycket av de ojämlikheter som finns i er värld, och de skulle vilja fortsätta att göra det. Det här är de personer ni vill skaka liv i, men det fungerar inte. Och som vi har sagt många gånger tidigare, lämnar ni ingen bakom er. Ni tar alla som vill följa med er, och de som inte vet att de vill följa med kommer att veta så småningom att det finns något mer att uppleva där på jorden.

Och så måste ni vara de som följer det flödet av expansion, som känner för fler av er själva som växer inifrån, och ni kommer att visa resten av mänskligheten vägen att bli något mer än de flesta ens är villiga att drömma om. Vi inbjuder er att följa vår ledning, eftersom vi är här för att inspirera er och för att påminna er om att det inte bara finns ett ljus i slutet av tunneln utan också att ljuset i slutet av tunneln är ni. Och eftersom ni stiger upp, behöver ni inte dö för att röra er mot ljuset i slutet av tunneln. Ni måste bara fortsätta med expansionsflödet som är så väldigt naturligt och så mycket nödvändigt på jorden just nu.

Det är ni som leder vägen, men ni leder inte vägen i det tredimensionella paradigmet att ”gå i krig” med mörkret. Ni leder vägen genom att visa att rörelse mot ljuset inte bara är oundvikligt utan det är också en enorm åktur som är fylld med glädje, frihet, kärlek, fred och spänning, och det är vad denna resa till den femte dimensionen kan vara för hela mänskligheten om ni är villig att låta det vara så.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...