Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 januari 2021

 

Ge Inte Bort Er Makt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört intresserade av att arbeta med mänskligheten som partners, som jämlika. Vi kan säga att vi vet vad som är bäst för er i alla situationer eftersom vi är här på vår höga sittpinne i den nionde dimensionen, och vi har gått igenom den fjärde, femte, sjätte, sjunde och åttonde dimensionen. Men anledningen till att ett partnerskap är bättre för er och för oss är att det är ni som lever livet där på Jorden, känner känslor, lider av traumatiska händelser och måste arbeta bara för att överleva. Det är ni som vet hur det är att ha en mänsklig upplevelse på planeten Jorden just nu.

Så ge inte bort er makt till oss eller någon annan som säger att de har alla svar för er som individer, eller att de vet vad som är bäst för hela mänskligheten. Vi träffar så många av er i astralplanet medan ni sover eftersom vi behöver er hjälp för att avgöra vilken typ av hjälp vi ska ge er, och vi är fortfarande inte alltid hundra procent säkra på att det vi erbjuder er kommer att fungera eller att det tjänar er. Och vi säger er detta för att vi alltid vill ge er kraft.

Vi vill att ni ska veta att det är ni som har mest information och erfarenhet, och det är därför vi hela tiden säger till er att det är ni som leder mänskligheten in i den femte dimensionen. De av er som resonerar med det vi just har sagt måste vara särskilt noga med att inte ge bort er makt till någon som säger att de vet bättre än ni vad som är rätt för er eller för hela mänskligheten. Kom ihåg att ni alla är i det här tillsammans, och oavsett vad någon säger, har de inte alla svar. Ingen har räknat ut allt detta, och ni är tänkta att räkna ut det som ett kollektiv. Kom ihåg att alla är felbara och kan missförstå det de får till sig.

Och lita på er själva. Lita på era instinkter, er intuition, de impulser ni får. Fråga inte någon annan vad det tecknet eller symbolen betyder för er, för ingen vet bättre än ni vad det betyder. Ni skapar hundra procent av er verklighet, så ni lägger det tecknet eller den symbolen framför er för att ni visste hur ni skulle tolka det. Vi uppmuntrar er att släppa tanken att sätta någon ovanför er själva eller under er och erkänna att ni alla gör det bästa ni kan, med tanke på traumerna som ni bär med er.

Och fortsätt att hålla den avsikten när ni somnar för att besöka oss och andra som oss, i astralplanet, och tillsammans kommer vi att göra några framsteg. Men den här resan kommer alltid att handla om resan och inte bara om att komma till destinationen. Kom ihåg det, och ni kan leva ett lyckligt liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...