Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 4 mars, 2022

Problemen på Jorden verkar oändliga inklusive Rysslands oprovocerade attack mot Ukraina. En del ifrågasätter förståeligt nog varför våra ET-vänner står bredvid och låter det hända. Svaret är det jag gett flera gånger – vi måste låta er utöva er fria vilja, men vi drar en gräns om några försök görs att använda kärnvapen. Om det sker kan vi göra alla overksamma om vi vill.

Förespegling om ett nytt världskrig är uteslutet och det blir alltmer tydligt för fler av befolkningen att ”död och förstörelse” inte åstadkommer något alls. När stora nationer ställer sig mot varandra är det inte mer än att man spänner musklerna. Omsorg bör förstås tas för att behålla lugnet och hitta en väg ut som tillfredsställer båda sidor. Rädsla är den underliggande orsaken som länder delar, men vad sägs om att ta detta tillfälle att mäkla varaktig fred. Det kanske inte är klart över en natt, men allt måste börja någon gång. Folket har fått nog av krig och det är på tiden att ledare tar en fredlig titt på de problem de står inför.

Ni skulle få en enorm chock om ni visste hur mycket av era pengar som läggs på beväpning från och med andra världskriget. Det krävs inte mycket fantasi för att inse att ni alla skulle tjäna på och må bra av att njuta av livet i ett läge av fred. Ni kan ännu åstadkomma detta men det behöver bli några dramatiska förändringar i världen. Var är ledarna som kan tillmötesgå en sådan utmaning – de finns ibland er nu men är ännu inte redo att visa sig. Det finns mycket att se fram emot så var säkra på att en underbar framtid hägrar.

Ni måste hitta er egen väg ut ur problemen som skapas av er. Vi försöker att påverka er att ta rätt beslut. När allt kommer omkring är ni nu på en tidslinje som inte kommer att tillåta den livsstil som ni haft förut. Den Nya Tiden kommer att ge fred och god vilja på Jorden och den nya energin kommer att underminera de lägre energierna som inte har någon plats i er framtid. Ni har förtjänat er upphöjning i de högre vibrationerna, och de som inte trivs i dem kommer att se sig på en passande nivå i sinom tid. En sak som ni inte kan göra är att stanna på en nivå som vibrerar för högt för er då det blir mycket obekvämt.

Konflikter som leder till förlorade liv är mycket deprimerande men man kan vara säker på att karma är inblandad och även om det verkar otroligt är deras öde inskrivet i deras livsplan. Det är förståeligt att ni tycker det är svårt att förstå men det finns alltid ett syfte med vad som händer i era liv. Det är dock sant att en del själar lever sina liv så att delar sina inplanerade karman inte behövs. Var säkra på att högre makter övervakar era liv och kan justera er karma efter det. Det sägs ofta att man inte kan komma undan med något och det stämmer, för om era handlingar inte kommer ikapp er på Jorden kan de skjutas upp till en lämplig tidpunkt i ett annat liv. Det är ett system som är rättvist och man behöver inte bekymra sig om rättvisan då den till slut kommer till alla själar. Man lär så länge man lever och tar det med sig till nästa liv.

En annan aspekt på hur saker ordnas för att ge er bästa resultat är till exempel att alla i den familj ni lever med är inblandade i varandras livsplaner och ni kan till och med sträcka detta till er arbetsplats. Det låter för invecklat för att stämma, ändå är det en av de större faktorerna för att producera erfarenheter till era liv. Om ni villar bort er och verkar gå in i en svår situation som inte ingår i er livsplan ser Anden till att använda sina förmågor för att försöka vända läget och få er upp på banan igen.

Det sägs ofta ”var försiktig med vad du önskar, för det kan slå in” då era tankar drar till sig sådant som uppfyller era önskningar. Det är ju bra om de är positiva, men tänk på vad som händer om de är negativa. Så budskapet är att öppna ögonen för möjligheten att dra till sig negativa saker och se till att vara positiva i livet och önska andra det bästa, så drar ni till er det samma. Det som är härligt med denna tid är att medan vibrationerna lyfter för de med sig en mer avslappnad känsla till folk som ökar och ger glädje till alla. Till slut kommer den nuvarande negativiteten på Jorden att vika för harmoni, och de negativa vibrationerna kommer inte längre att kunna existera. Detta händer förstås inte över en natt men sakta men säkert kommer ni att märka en minskning av negativiteten. Alla själar kan göra sitt för att få fram förändringarna och det genom att åtminstone hysa enbart positiva tankar.

Mänskligheten har fortfarande lärdomar att göra och det kommer de som övervakar era aktiviteter att se till. Det förhållande att många känner en dragning till ett annat sorts liv påvisar helt klart ett minne från ett tidigare liv, som dröjer kvar från andra liv än det nuvarande. Beroende på era behov byter ni till olika länder från gång till gång. Det betyder att ni bär med er era erfarenheter och de har förstås inverkan på er inställning i nuvarande liv. Håll sikte på framtiden och ni ska se att de positiva förändringarna redan är på gång och väntar på introduceras vid idealisk tidpunkt. Som individuella själar projicerar ni era önskningar och energin sluter upp med lika energier vilket ger kraft för förändring.

Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och alla själar har den samma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...