Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 december 2020

 

Feernas Värld är den Femte Dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de nya tidslinjerna som ni har skapat för 2021 och därefter, och vi har varit hänförda av att se hur mycket mer intressant och spännande ni gör er resa till den femte dimensionen. Ni har letat efter sätt att göra resan roligare och mindre av en kamp, och ni har också försökt minimera förlusterna på vägen. Att komma upp till den femte dimensionen på Jorden just nu är en typ av gyllene biljett. Det är ett enormt tillfälle, och det finns många själar som vill ha den upplevelsen.

Ni har alla turen att veta att skiftet i medvetandet sker, och de flesta av er är medvetna om det faktum att ni inte bara spelar en roll i det utan också skapar er upplevelse av det. Det är vad vi vill att ni ska inse. Ni är inte bara på en resa; ni skapar också den resa ni är på. Och det är dags för er alla att tillåta er att njuta mer och se er som de skapare som ni föddes till att vara.

En av tidslinjerna som ni nyligen har skapat till er själva innebär en större koppling till fe-rikena än ni har haft på jorden under mycket lång tid. Det betyder mer fe-observationer, fler fe-interaktioner och fler fe-samskapande med mänskligheten.

Om ni har turen att ha ett barn eller känna ett barn, låt barnet vägleda er till var feer är. Låt barnet öppna dialogen med feerna om ni inte kan själv, och låt feerna vägleda er på er väg till uppstigning eftersom det är dit ni ska. De vet vägen; de vet vilken typ av liv ni kommer att leva där i den femte dimensionen. Och de är så nära att vara mänskliga utan att verkligen vara mänskliga som ni kan komma. Och med ’mänsklig’ pratar vi om jordens människor.

Ni har dessa enorma allierade som vill hjälpa, som vill vara till tjänst, och nu har ni en helt ny tidslinje där de tar en större roll för att få er alla att trivas och njuta av den här resan, när ni släpper rädsla, när ni släpper det som tynger er, och ni låter er själva bli era inre barn, att inte bara tro på feerna utan också att erkänna att de har så mycket att dela med er alla.

Gå ut i naturen när ni kan, även under de kallare månaderna där ni bor, och bjud in dem hem. Be dem delta i era projekt och kom ihåg att bara för att ni inte kan se dem just nu, betyder det inte att de är frånvarande, och det betyder definitivt inte att de inte deltar i denna resa med er. De är väldigt mycket en del av det och ivriga att träffa fler av människorna på jorden. Gör er en tjänst och anslut med dessa vackra varelser som håller utrymme åt er i den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...