Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 maj, 2023

 

Nuvarande energier som påverkar de uppvaknade ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har redan lagt märke till effekterna av de nuvarande energierna på er alla där på planeten Jorden. Vi har märkt att fler och fler människor tar steget och lägger ut sig själva som lärare, healers och guider, och vi vill att du ska veta att energierna inte bara stöder dig i att göra det, utan de hjälper dig också att föra dig samman med de som kommer att ha störst nytta av dina erbjudanden. Ni gör så mycket för varandra vid denna tidpunkt, för att ni har kommit att inse att det finns ett behov av hjälpare i fysisk form, och för att ni har den medkänslan inom er att vilja vara till tjänst för era medmänniskor, växter, djur och Moder Jord.

Du ser så många där i mänsklig fysisk form som tar på sig de herkuliska uppgifterna som ligger framför hela mänskligheten, eftersom det finns en kallelse, och det finns en inre vetskap inom vissa individer att de är där för att resa sig upp och vara deras fulla, sanna och hela jag. Du kan göra allt du bestämt dig för. Du kan lita på att dina avsikter kommer från en plats där du vet, och att veta är att du kommer att lyckas. Det spelar ingen roll vad det är du vill göra eller hur det är du vill tjäna; det finns alltid ett sätt. Och när du har stödjande energier omkring dig som hjälper dig att förverkliga dessa drömmar, de önskningar som du har, det är då du medskapar, och det är då du märker andra runt omkring dig som gör detsamma.

Ni är så kraftfulla när ni samarbetar med varandra. Ni har detta enastående sätt att komma samman med ett gemensamt mål i åtanke för mänsklighetens kollektiv, och de av er som tar emot detta budskap vet att ni har fått en kallelse. Du vet att det är dags nu, och du känner inget behov alls inom dig att tveka. Istället känner du mer av en impuls, och till och med en brådska, att ta det steget för att leda andra människor, att lära andra människor och att hela andra människor.

De av er som gör det kommer att fortsätta att dra nytta av de nuvarande energierna, och ni kommer att öppna er för mer, och det är verkligen att vara i flödet, vilket är vad ni alla är där för att uppleva på era egna unika sätt. Så lyssna på din egen inre vägledning, din inre sanning, följ din intuition och oroa dig inte för vad någon annan gör. De kanske inspirerar dig, men de är inte till för att jämföras med. När du välkomnar mer av den hjälp som är din att få, förstår du vad det innebär att förena det fysiska och det icke-fysiska på det vackraste och mest harmoniska sätt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *