Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 september 2020

 

Hur Får Ni Tillgång Till Högre Vibrationsinformation

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lagt märke till hur ni alla laddar ner information, och vi märker också hur ni ibland kör den informationen mot vad ni redan vet är sant. Ni filtrerar ny information genom gamla övertygelser, och det hindrar er från att expandera till att inkludera ny information. Så sättet att korrigera detta är att låta information som ni laddar ner gå längre än ert fysiska sinne.

Ni vill köra den informationen genom era hjärtan. Ni vill se hur det känns. Ni vill känna om det resonerar eller inte, och när ni gör detta öppnar ni era hjärtan, vilket är ännu bättre än att öppna era sinnen. Era sinnen kommer alltid att följa den vibration som ni erbjuder. Med andra ord har era sinnen förmågan att dra till sig högre vibrationstankar och information, och de har förmågan att dra till sig lägre vibrationstankar och information.

Så ni har kontroll över vad ert sinne får, och ni har kontroll över vad ni uppfattar, för ni har kontroll över vad ni vibrerar. För att kunna ta kontroll över vad ni vibrerar måste ni komma ur ert sinne. Det är därför meditation är så viktigt. Det är därför människor pratar om att vara jordade i era fysiska kroppar och vara hjärtcentrerade, för om ni inte är det, kommer ni inte att ha kontroll över vad ni vibrerar.

Som ni vet finns det många olika sätt andra har för att sänka er vibration, och det finns andra som har nytta av att hålla er fördummade och lätt att kontrollera. Så därför måste ni anstränga er för att vara i en högre vibration. Ni måste vara uppmärksamma. Ni måste vara uppmärksamma på vad ni vibrerar och ni måste veta hur man går inom sig för att hitta den högre vibrationen som alltid är tillgänglig för er.

Det finns ingen anledning för någon av er att låta er ledas av dessa lägre vibrationstankar, och det finns ingen anledning för någon av er att förbli fångade i frekvensen av gamla trossystem. Ni har tillräckligt med kunskap och ni har tillräckligt med verktyg för att gå bortom var ni har varit, där mänskligheten har varit och där alla era tidigare livs själv har varit. Ni behöver bara genomföra de enkla stegen som vi har lagt fram för er här för att ta kontroll över er vibration.

Och en annan sak … märk att vart ni går påverkar er vibration. Vem ni är med påverkar er vibration. Vad ni lyssnar på och tittar på, vad ni äter påverkar er vibration. Så om ni vill leva ett bättre liv och få bättre tankar komma till er. Om ni vill vara en positiv kraft för förändring i denna värld och i denna galax, var uppmärksam på er vibration och gör allt i er makt för att höja den.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...