Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 5 augusti, 2022

 

Tiden går vidare och situationen på jorden verkar bli värre när sidor tas över konflikten i Ukraina. Dödläget verkar vara säkert och redan har talet om totalt krig tonas ner eftersom Ryssland verkar ha uppnått sina mål att skydda sitt eget land. Det kommer att krävas ett ärligt samtal för att lösa problemen, och det finns alltid svar oavsett hur stora problemen är. Som vanligt hjälper vår närvaro att fatta beslut som ligger i alla berörda parters intresse.

Människorna står inför ännu värre situationer när problemen ökar. Det verkar som att det inte har dykt upp någon som har auktoritet och makt att ta hand om händelser som riskerar att bli okontrollerade. Ledarskap är ett stort ansvar som få kan hantera på ett sätt som är rättvist och jämnt. Som individer är din roll att behålla ditt fokus på ditt mål för att lyfta upp vibrationerna. Du skulle bli förvånad om du visste sanningen om din makt och hur du stoppar de negativa energierna från att ta över. Faktum är att ju fler människor inser sin egen potential att skapa förändring, desto säkrare kan de bli på framgång.

Vi vill påminna dig om att bara en person som fokuserar på ljuset för att hjälpa till att höja vibrationerna, har en avsevärd effekt större än du möjligen inser. Ljusarbetare är nyckeln till din framtid eftersom deras närvaro gör att Ljuset successivt växer sig starkare och övervinner de mörka energierna genom att ta ifrån deras kraft. Så vi uppmuntrar dig att aldrig tappa tron ​​på din egen förmåga att förändra mänsklighetens framtid. Mitt i dina problem kan de ibland verka överväldigande. Men vi är med dig och hjälper dig att fortsätta på din valda väg. Ring oss när du behöver hjälp då vi aldrig är långt borta och hjälper dig gärna där det är tillåtet.

Tänk på att på din väg kan du möta en Mästares och du har inget sätt att veta det, men du kan bli upplyft av dess närvaro. Det är ”må bra-faktorn” som får dig att inse att du har ”mött” en mycket begåvad själ. Det är inte konstigt att de själar som vandrar omkring utan uppenbart syfte i åtanke inte kan förstå vad livet handlar om. Men det är där deras guider kommer in genom att försöka få dem att hitta en anledning till livet och söka upplyftning. Du måste bli av med de lägre vibrationerna om du ska gå framåt och följa en evolutionens väg. Det är säkert klart att det måste finnas ett syfte med livet, annars skulle det inte finnas något att sikta på och inget uppenbart mål.

Inser du att familj och nära vänner ofta möts i flera liv och spelar olika roller. De hjälper varandra att utvecklas och utvecklas som grupp. I ett universum med fri vilja går precis vad som helst, men om du har fattat fel beslut måste du självklart uppleva konsekvenserna av dem. Det är det enda sättet du lär dig men när du väl har gjort det behöver du inte uppleva samma sak igen. Det slutliga målet är att komma ur cykeln av återfödelse genom att utvecklas till en högre dimension. Det finns inga genvägar till evolution, det är genom erfarenhet du får mer förståelse för livets syfte.

Så vad är nyckeln till att resa dig upp när du ofta är omgiven av själar som är omedvetna om livets sanna syfte. Fokusera på ditt omedelbara behov av erfarenhet och låt dig inte distraheras av vad som händer runt omkring dig. Om det är meningen att du behöver vissa upplevelser för att höja dina vibrationer, så är det inkorporerat i din livsplan. Livet kan verka fullt av slumpmässiga upplevelser men i verkligheten är de alla kopplade till ditt behov av vissa typer av upplevelser. Delade upplevelser är ganska vanliga där de gynnar båda själarna. Man och hustru skulle vara ett typiskt exempel och de matchas i första hand av den anledningen.

Tiden närmar sig då du kommer att möta utomjordingar som har följt mänsklighetens väg i evigheter av tid. Många har levt djupt inne i jordskorpan säkra från störningar där de har hållit sig mycket för sig själva. Dina erfarenheter har lett dig till att hitta olika länkar till ET, och deras arbete är ganska vanligt att se i din himmel. Det finns regler om första kontakt som säkerställer att din befolkning inte blir överväldigad eller ens rädd av en sådan upplevelse. Men det måste komma och mänskligheten närmar sig snabbt den punkten i sin utveckling.

Många olika utomjordingar har kontaktat individer under lång tid men mycket snart kommer det att bli vanligare. De kommer dock inte att dyka upp i stort antal och kontakten kommer att vara begränsad för att inte överväldiga dig. Uppskatta att idén till en början kommer att skrämma vissa människor som kommer att behöva försäkras om att de kommer i fred och kärlek. Klart avancerade civilisationer har mycket att erbjuda oss men bara vid vad som kan kallas ”rätt tidpunkt” när människan har blivit en fridfull varelse. utomjordingar kan ganska enkelt skydda sig mot aggression men vill uppnå det på fredliga sätt. Det finns strikta regler för ”Första kontakt” och protokollet kopplat till det.

Det är uppenbart att människan inte är redo för en direkt ”första kontakt”, även om det har funnits många nära kontakter under de senaste hundra åren. Tanken har varit att gradvis vänja er vid att se vårt arbete i din himmel med vetskap om att de kommer i fred. Förslagenhet med baktanke skulle inte ta sig förbi den skyddsbarriär som vi har satt upp. Så du kan se att direkt kontakt så småningom kommer att äga rum, men vi tar oss tid för att vänja er vid idén. Som dina bröder och systrar bryr vi oss om dig och finns alltid till hands när du behöver hjälp. Vi skyddar dig från nyfikna besökare som kanske inte alltid har de bästa avsikterna.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...