Mikos från den Ihåliga Jorden via Dianne Robbins, 7 februari 2021

 

Mikos från den Ihåliga Jorden via Dianne Robbins 7 februari 2021

 

Kritisk Massa | Den Ihåliga Jorden via Dianne Robbins

 

Kritisk Massa

Idag är det lugnt i den Ihåliga jorden, som det är under alla dagar, förutom denna speciella söndag, medan vi väntar på att du tar vår diktering. På dessa söndagar finns det en speciell bris i luften, en bris av förväntan när vi ansluter till dig igen. Det är som om hela den Ihåliga Jorden rör sig och vet att det är dags för oss att leverera vår diktering till dig.

Det är en kunskap som genomsyrar vår luft och vi är alla medvetna om den. Så här sitter du, med all vår energi som omger dig, när du tar våra dikteringar. Hela vårt bibliotek känner till dessa söndagskanaliseringar, och alla skickar sin kärlek till dig. Du är så omgiven av vår kärlek. Våra hjärtan är kopplade till ditt, och vi är redo att börja.

Hälsningar från Porthologos Bibliotek. Idag är blommorna i mäktig blomning av rött och purpurfärgat, och deras dofter flyter genom våra näsborrar med de läckra dofterna. Vi förmedlar dessa dofter till dig och hoppas att du kan fånga deras dofter när du sitter ovanför oss vid din dator. Vi ger dig goda nyheter och kärleksvälsignelser från alla människor i den Ihåliga Jorden. Fler och fler av oss nedan, ansluter till fler och fler av er ovan. Det är verkligen en underbar tid, där alla profetior håller på att fullbordas i denna sjunde guldålder på jorden. Hela mänskligheten önskar fred, och människor vaknar nu i tusentals. Det finns nu över 55 miljoner människor på ytan som vaknat upp för vem de är, och med denna kritiska massa uppnådd, är vi nu säkra på de 10 000 åren av fred. Det är också denna kritiska massa som gör det möjligt för de Uppstigna Mästarna att synligt och fysiskt gå på jordytan för att öppet undervisa om de Universella Lagarna. Så det finns stora förändringar framöver, och alla förändringarna pekar på fred.

Vi i den Ihåliga Jorden är glada bortom allt vi kan uttrycka. För alla dessa människor som vaknar, pekar på att vi snart kan komma ut från våra hem under jorden och fysiskt förena oss med Ljusarbetarna på ytan, där vi också kommer att lära mänskligheten om de Universella Livslagarna. Allt liv på Jorden förbereder sig för att stiga upp, och hjälp kommer från planeter och stjärnsystem som ni inte ens vet existerar. När människor börjar ifrågasätta och ställa sig själva den universella frågan om ”vem är jag”, är det ett tecken på uppvaknande, ett tecken på att deras själ längtar efter att veta, längtar efter att komma ihåg igen. Och när den här frågan väl ställts, även om den bara är en viskning, ger detta den Uppstigna Värden möjlighet att gå in direkt och börja undervisa på en medveten nivå. Men tills folk ställer denna djupa fråga kan vi inte hjälpa dem direkt. Och när denna fråga väl ställts, hoppar hela universum in för att svara, och den här personen läggs till i ”listan” över uppvaknade.

Vet att vi i den Ihåliga Jorden vet allt som händer på ytan. Vi känner till resultaten av ert presidentval och vi är förvånade över hur det amerikanska folket lät sig så enkelt luras och ljugas för, och hur lite de ifrågasatte valprocessen.

Vår kärlek till ytans mänsklighet går djupt, och vi önskar att vi kunde vara på ytan nu och ge vår kärlek och vårt stöd till de ljusarbetare som behöver oss. För här nere arbetar eller bor vi aldrig ensamma, vi har alltid vår vänkrets eller grupper som vi arbetar med. Dessa grupper är våra huvudsakliga stödsystem, och vi arbetar och reser tillsammans. Detta är vad som saknas på ytan. Era familjer är splittrade och separerade, och ni har tappat ert gruppstödsystem, vilket är avgörande för livet. Föreställ er glädjen och det roliga i att arbeta tillsammans i projekt och få konstant stöd?

Vår kärlek till er strömmar ut från Jordens centrum och går i spiral in i ditt hjärta i regnbågens flammande färger. När du sitter vid din dator kan du känna dessa ökade känslor av kontakt, precis som vi kan känna din. Det är denna ökning i vibrationer som händer när vi ansluter oss i medvetande. Det är vår dröm att någon gång sitta här i det här rummet bredvid dig och planera våra workshops och samtal med befolkningen. Det bästa sättet att nå människor är genom att arbeta tillsammans, och vi ser fram emot att arbeta med dig så snart vi är på ytan.

Jag är Mikos, Huvudbibliotekarie i Porthologos bibliotek

 

Upphovsrätt © Dianne Robbins

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...