Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juni 2018

Per Staffan 6 juni 2018

Glädje Öppnar Upp Er ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi vet att ni mår bra, men vi vet också att det krävs en hel del övertygelse för att ni ska tro att ni är på rätt spår. Nästan alla tror att ni borde göra mer, att ni borde ha fler förmågor, att ni borde känna er mer uppkopplade, eller att ni på något sätt som vi inte har nämnt, borde vara bättre.

Detta förorsakar att de flesta av er inte verkligen njuter av den resa ni är på, och därför vill vi att ni ska uppskatta glädje. Vi vill att ni lägger hög prioritet på att känna det, att göra saker för dess skull och att sprida det runt. Detta har varit en utmanande livstid minst sagt, och ni har många fler utmaningar framför er. Men varför skulle ni vilja fokusera på den svåra delen när det finns mycket för er att njuta av på den här resan som ni är på?

Därför är det så viktigt att ni söker efter glädjevibrationen. Ni är alla kanaler för högfrekvent energi. Ni är markpersonalen för dem som vi som skickar energivågorna, och det är nödvändigt att vara jordade, intresserade av era liv och öppna för att ta emot det vi skickar. Gångerna när ni är glada är de gånger när ni släpper er gard och släpper in mer av den högfrekventa energin som kommer till er från alla delar av galaxen och alla dimensioner.

När ni jordar den högfrekventa energin, är ni omedelbart till tjänst för era medmänniskor. Ni skickar inte bara ut en mall för att andra ska leva glatt, utan ni ger också tillstånd till resten av mänskligheten att söka upp glädje. Ju mer glädje det finns runt omkring er, desto mer sannolikt är det att ni att aktiverar den i någon annan. Tänk på hur smittsamt skratt kan vara, eller att dansa eller sjunga.

Låt er uppleva glädjen i livet som det är just nu så att ni kan låta allt annat som behöver utvecklas ske utan ansträngning, så att ni kan vara de kanaler av högfrekvent energi som ni frivilligt anmälde er till att vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...