Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 28 januari 2018

Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen –

28 januari 2018

 

En strid rasar på Jorden för att ta kontrollen över mänsklighetens sinne. Tiden löper ut för Kabalen. De är nu exponerade och oförmögna att försvara sina onda handlingar. De har bara haft en enda rädsla: att mannen på gatan skulle vakna och inse vad Kabalens planer för honom är, och då vända sig emot dem. Snart kommer Kabalen att befinna sig av nåden hos dem de försöker förgöra, och det skrämmer dem. De är helt beroende av att vi tjänar dem, för att deras fortsatta existens ska bli säkerställd på Jorden. Bara pengar räcker inte. Det här är en tuff lektion för dem, för även om de avskyr och föraktar oss, kan de inte existera utan vår hjälp. Inte någon bra position att finna sig själva i, eller hur?

Allt som Kabalen behövde har de tagit från er, medan de gav er en falsk känsla av säkerhet. De försäkrade sig om att ni kämpade i deras krig, och sedan TOG DE BYTET från dessa krig. Vad fick ni? Förutom skada och lidande eftersom ni offrade er medmänniska. Märk mina ord, mina vänner, om Hillary Clinton hade blivit USA:s President, skulle ni nu vara inblandade i det Tredje Världskriget. Kabalen är desperat och kommer att TA TILL ALLA ANLEDNINGAR för att skapa ett krig. Låt er inte luras att acceptera något av deras skäl. Ni är 99%, så använd er av den styrkan.

Var beredda på vad som helst, och se till att ni har tillräckligt med mat och vatten för att klara er, tills allt lugnar ner sig och förråden återställs. Detta blir oundvikligt, för när bankerna stänger, kommer det att påverka allt. Hjälpen kommer med replikatorer etc, för att underlätta förändringen. Det onda systemet av kontroll som styr på Jorden måste försvinna. Tiden är ute. De kommer att kämpa för att stanna kvar vid makten, men det kommer inte att tillåtas.

Framtiden ni kommer att skapa kommer att vara baserad på sanning. Alla kontrollsystem som grundades på FALSKA RELIGIONER och FALSK HISTORIA, kommer att tas bort och förstöras, så att mänskligheten får veta sin verkliga uppgift på Jorden. Människan kommer att lära sig att värdera sin medmänniska och acceptera skillnaderna; för detta är vår avsikt på Jorden vid denna gynnsamma tid av förändring. Så mycket väntar var och en av er, när ni öppnar upp er till ert sanna syfte. Det finns de som har en roll att spela i denna övergång, som Kabalen länge har försökt finna ut och blockera med hjälp av falska påståenden. Vänligen be, och hjälp till på alla sätt som är möjliga. Vi behöver ”alle man på däck”, för att klara Övergången. Stöd varandra, och hjälp till då det behövs. Ni arbetar alla mot samma mål.

Det ser ut som om Kabalen går framåt med Projekt Blue Beam. De har för avsikt att projicera bilder på himlen, som de gjorde när de projicerade planet vid tvillingtornen i New York, för att skapa en illusion av en attack. Detta kommer att göras för att skrämma massorna till underkastelse. Men våra vänner från Andromeda, kommer faktiskt att visa sig själva och komma till vår hjälp. De är våra vänner. De bekräftade detta 2010: det spelas in på ett band. Blue Beam kommer att vara Kabalens sista försök för att behålla sin makt. Låt er inte luras av dem.

Project Blue Beam (YouTube)

Vi ser, och är fullt medvetna på den här sidan av livet, om den desperation som Kabalen känner eftersom de försöker förgöra och ta bort Mr Trump. Trump är affärsman, inte politiker, så han följer bara sitt samvete. Han låter sig inte så lätt luras av politiker, utan gör sitt bästa för Amerika, och för de människor som behöver jobb och hem. Ni kan se resultaten han uppnår. Det skulle behövas fler människor som Trump, för att åstadkomma liknande förändringar i andra länder. Han är en frisk fläkt, som skär igenom den stagnerade kärnan i Amerikansk politik.

Q-Anon’s Explosive New Post (YouTube)

Jorden är på väg att kasta bort bojorna från Kabalen. Deras dagar är räknade. Ni kommer att få smaka på friheten för första gången. Hela Kabalens styrning kommer att tas bort och solen kommer att lysa igen, för att förnya och återställa mänskligheten. Ert väder kommer att bli som det ursprungligen brukade vara. Maten kommer att odlas i naturlig jord, inte längre full av kemikalier. Den kommer återigen att absorbera vitamin D från solen, och människan kommer att blomstra igen, som förut. Det är det vi arbetar gentemot: Människor som frodas igen på Jorden.

Vill ni hjälpa oss att uppnå detta? Inga fler krig, utan fred och harmoni för alla. Ni vet att dödandet måste upphöra. Parasiterna måste lämna Jorden. De har ingen avsikt av att leva i fred, eftersom de behöver syret från rädslan och utgjutelsen av blod för att kunna existera här. Mänskligheten är inte längre beredd att låta barn bli brutalt, RITUELLT VÅLDTAGNA, TORTERADE, och UPPÄTNA, av dessa PARASITER. Det måste upphöra nu. Det blinda ögat vändes till det tidigare. Det tolererades för länge. Det kan inte längre hållas dolt.

Min kära, ja. . . du fick rätt information om var attackerna kommer ifrån. De blir också av med sin makt.

Med dig för alltid, din beundrande Monty.

 

MEDDELANDE FRÅN VERONICA KEEN

Se till att Dave McCann får rättvisa. Låt oss visa det korrupta rättvisesystemet i Amerika, att vi håller ögonen på dem. Vi kan göra det genom att skicka kort eller brev till Dave. Myndigheterna i fängelset läser all korrespondens, de noterar allt. Dave är en av oss, och vi stöder honom. Vi kan se till att den absoluta sanningen om det som fällde honom, blir exponerad. Om han inte var viktig för mänskligheten, hade Kabalen inte brytt sig att så mycket, för att låsa in honom.

 

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

 

Jag har Daves tillstånd för att be er hjälpa honom. Han är djupt tacksam för att ni vill hjälpa honom. Han är fängslad i Amerika, utan vänner eller familj, inga besökare alls.

 

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

 

Webbplats: Montague Keen Foundation

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...