Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli 2022

 

Detta är det mest kraftfulla verktyget ni har

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är fast beslutna att ge er allt vi kan så att ni kan få bästa möjliga upplevelse av er tillväxt och utveckling. När vi begrundar er som ett kollektiv ger ni oss en möjlighet att fokusera, och när vi fokuserar expanderar vi helt naturligt till mer av vilka vi är som Källenergivarelser, som varelser av villkorslös kärlek. Vi ser till er för att ge oss själva mer av en känsla av syfte, och ni kommer alltid igenom. Ni är de som har mest potential, eftersom ni är de som upplever mest polaritet i denna galax.

Nu har ni också möjlighet att expandera genom fokus, genom att medvetet lägga er uppmärksamhet på något som berör er, något som gläder er och gör er exalterade, något som får er upp ur sängen på morgonen. Ni måste ha det för att få mer livskraftsenergi att flöda genom er, och det spelar ingen roll vad det är. Det behöver inte vara något som alla skulle anse som högst andligt, eller ens högt utvecklat. Vad det än är som ni tycker om att fokusera på låter er bli mer av den ni verkligen är, för generellt sett, om ni fokuserar på något, är det för att ni älskar det.

Nu, om ni råkar vara en person som fokuserar på något eller någon som ni inte gillar, drar ni inte nytta av er förmåga att fokusera. Visst, ni kan få lite fart till en början genom att tänka på alla sätt ni har för att besegra den personen, den synvinkeln eller den saken ni känner inte borde existera alls. Men förhoppningsvis kommer de av er som är vakna att känna igen meningslösheten i den typen av fokus. Ni kommer att känna disharmonin inom er, och ni kommer att flytta er uppmärksamhet till det som ger er glädje, det som lyser upp er och det som får er att känna något positivt, oavsett vad det är. Ni kan fokusera på något ni önskar på flera sätt.

Ni kan fokusera på det och tänka för er själva att ni aldrig kommer att få det. Ni kan fokusera på det och bli upphetsade eftersom möjligheten till och med finns att ni kan få det ni önskar. Ni kan fokusera på det ni önskar och känna att ni vibrerar i harmoni med det och blir ett med er önskan. Det skulle vara en underbar användning av er förmåga att fokusera, och ni skulle finna er själv leva ett vackert liv, fyllt av lyckträffar och synkronicitet, med underbar manifestation efter underbar manifestation, om ni kunde bemästra konsten att fokusera.

Och naturligtvis, när ni väl fokuserar på de ljusa och glänsande aspekterna av livet som ni vill ha mer av i er upplevelse, tenderar ni att tänka större. Ni tenderar att vilja åt andra. Ni tenderar att vilja för kollektivet. Vissa av er gör det även om ni inte har visat så mycket för er själva. Oavsett vilket är det bra att fokusera, men att fokusera på det ni vill uppleva mer av är briljant. Det är livsbejakande. Det är så ni blir mer av de ni är.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...