Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 september, 2022

 

Du kommer att få enorma resultat av att göra detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi höjer vår medvetandenivå, tillsammans med alla er där nere på jorden. Vi njuter så mycket av känslan av expansion, och vi uppmuntrar er alla att se er uppstigning som en expansion av medvetandet, snarare än en omplaceringsplan. Vi vet att en av uppstigningens stora vädjanden är att du får lämna allt bakom dig som är mörkt eller destruktivt på något sätt. Men egentligen, när du expanderar ditt medvetande till att inkludera allt som är negativt och oönskat, och ser det som en del av dig, det är då du blir mer av Källan.

Källan är inte vanan att sopa saker under mattan eller lämna dem till någon annan att ta itu med. Källan handlar om villkorslös kärlek, sprider mer ljus, erbjuder mer medkänsla och mer förlåtelse. De av er som verkligen är vakna kommer att se allt som finns i er värld just nu som den perfekta platsen för att skapa något nytt, något bättre. Men du kan skapa med allt du har framför dig, samt använda det för att inspirera dig. Förstå vad vi säger, tydligt, här. Du expanderar ditt medvetande så att du förstår helt och fullt att det är allt du.

Du höjer inte ditt medvetande till den punkt där du inte längre ser den röra som mänskligheten har skapat, de krig som pågår, rasismen, rädslan, allt som finns där just nu som representerar en lägre nivå av medvetande. Om det finns där så finns det med ett syfte, och det syftet är alltid att tjäna dig. Och sättet som något har potential att tjäna dig på är att du kan titta på det och ställa dig själv frågan: ’Vad är det med det här som jag är i motstånd mot?’ Så du måste ifrågasätta om det finns en dom inom dig, om det finns motstånd eller förbittring inom dig, och då måste du fråga dig själv: ’Vad är mitt första steg då i att acceptera den här personen, gruppen eller situationen, precis som den är?’ Och sedan måste du ta det steget, och och det steget är ett steg mot expansionen av ditt medvetande.

Expansionen av ditt medvetande är detsamma som utvecklingen av ditt medvetande, vilket är vad du gör mer medvetet som det Uppvaknade Kollektivet. Du tar stegen mot Källan, mot ett högre-dimensionellt medvetandeplan, medvetet, i motsats till att bli knuffad dit av en solblixt eller av e.t.s som uppmuntrar dig mäktigt att gå i den riktningen. Så vad du kan göra som individ är att göra de där korrekta utvärderingarna av allt som finns i din värld, och leda med gott exempel, och du kan lära andra hur man gör det.

Vad du inte är där för att göra är att fly verkligheten och lära andra hur man gör det med dig, eftersom Source är allomfattande. Källan är allt, och du är där för att uppleva dig själv som villkorslös kärlek, vilket innebär att du behåller din självkänsla som kärlek inför allt som dyker upp som något annat än kärlek i stunden. Men en sann mästare känner igen kärleken som finns i varje person, i varje situation och i varje ögonblick, och mästaren behåller sitt fokus på det, och fortsätter att känna in i det eftersom det är den känslan som ger mästaren mest expansion. Vi har lärt oss detta genom erfarenhet, och vi expanderar fortfarande, och det gör ni alla. Och när du gör det medvetet, med avsikt, får du enorma resultat.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...