Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 maj, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har uppmärksammat vad ni alla önskar er och vi har skapat våra egna mallar för er 5-dimensionella upplevelse. Dessa mallar kommer att tillhandahållas för alla av er som önskar få tillgång till dem. Nu skapar ni era egna mallar, några av er mer medvetet än andra, medan vi skapar mallar för hela det mänskliga kollektivet, eftersom vi har det bredare perspektivet angående er.

Vi kan se var och en av er och vi känner till era önskningar. Vi vet vad det är ni har strävat efter som ett kollektiv och därför har vi skapat dessa mallar för er. Och de är bara det; de är bara alternativ/förslag som ni kommer att ha tillgång till när ni går över i den femte dimensionen. Ni kommer att ha tillgång till dem på det sättet att de kommer att utgöra valfria möjligheter för er.

Men, om ni vill ladda ner ”schemana” för våra mallar, så är ni mer än välkomna att göra så innan ni går över (till 5D). De av er som arbetar mer medvetet med att skapa den här 5-dimensionella verkligheten som ni hört talas så mycket om, kommer att uppskatta vårt bidrag. Ni kan och kommer att uppskatta vårt perspektiv på vad det är för sätt mänskligheten vill/ska leva på.

Vi vill bara förbättra det som ni redan gör. Vi vill inte ta över. Vi kan bara föreslå och erbjuda våra insikter och perspektiv. En av de saker som vi har noterat att ni alla önskar er, är ett enklare sätt att förflytta/transportera er på. Ni önskar alla att inte ha någon trafik, någon förorening, några säkerhetsköer; så vi har uppfunnit ett portalsystem, som är som ”mini-stargates”.

Dessa portaler är naturliga. Det kommer inte att vara någon teknologi inblandad och därför kommer de att vara säkra att använda för alla. Återigen, detta är ett alternativt färdmedel som ni kan använda i framtiden och som vem som helst av er kan förbättra, eftersom det är ni som ska använda det. Ni är de som skapar den 5-dimensionella verkligheten, men vår hjälp kommer alltid att finnas där för er om ni behöver den eller vill ha den,

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning: Marie NIlsson

 

Du gillar kanske också...