Meddelande från Änglarna via Ann Albers 9 augusti 2020

Meddelande från Änglarna via Ann Albers 9 augusti 2020

 

Änglarna via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Ni är modiga, kärleksfulla, vackra, ljusfyllda varelser! Ni är själar som har en inre önskan och en stark avsikt att vara här på jorden i denna tid av otrolig tillväxt och expansion.

Du valde att vakna i morse! Du väljer att övergå från dina utflykter ut ur kroppen i verklighetens högre områden till att reinkarnera in i din jordiska dimension varje ny dag. Du valde att vara här vid den här tiden i mänsklig historia och hjälpa till att inleda en storslagen och härlig ny verklighet under denna tuffa, men ändå fantastiska uppvakningstid!

Du visste, på en mycket djup nivå, att oavsett hur tumultartad din värld ser ut just nu, var det absolut nödvändigt, vid någon tidpunkt i historien, att mänskligheten skulle ta en paus, för att låta var och en av er att ta reda på er riktning och att sätta en ny, högre och mer glädjefylld kurs. Ni ville ”hänga kvar för de goda sakerna!”

Ni ville vara barnmorskorna i en större kärlek här på er planet jorden, och det är ni verkligen!

Vi vet att det inte är lätt just nu. Många av er är extremt känsliga. Ni ser på världens smärta och känner världens smärta. Ni ser på ilskan och blir arga. Ni försöker förbli närvarande men sugs in i en fråga som flyter runt i massmedvetandet, ”När ska det någonsin ta slut?”

Kära Ni, vi ber er att ställa er själva en annan fråga – en som är mycket mer relevant för ditt eget liv, ditt eget överflöd och din egen glädje. ”När kommer det att ta slut för mig?”

Just här, i detta ögonblick kan du bestämma att det inte finns något viktigare för dig än din egen relation till dig själv. Det finns inget viktigare just nu än att vara vänlig mot dig själv, acceptera dig själv och älska dig själv som du är, just här, just nu.

När du fortsätter att vara kärleksfull och vänlig mot dig själv och när du väljer att villkorslöst acceptera dig själv som du är, tillåter du Källan till all Kärlek att flyta till dig och genom dig.

I detta utrymme av förening med KÄRLEKEN som du är, blir du en kraftfull ljuskraft!

  • Du kan vittna om världens smärta medan du skickar den kärlek.
  • Du kan känna statiska vibrationer, men snabbt lösa upp dem genom att fokusera på kärlek och ljus.
  • Du kan lyssna på arga själar utan att bli arg eftersom du bara känner medkänsla för deras smärta.
  • Du kan vidta kraftfulla guidade handlingar eller sitta i tyst kärleksfull vibration och på vilketdera sättet är du ett bidrag till hela mänskligheten.
  • Du kan njuta av dina perspektiv och låta andra också ha sina, genom att veta att du i din mångfald av erfarenheter och åsikter är starkare än du skulle vara om ni alla var lika.
  • I kärlek till dig själv och i ett tillstånd av total självacceptans kan du till och med välja att dansa runt dina rädslor genom att istället fokusera på det som ger dig glädje!

Detta är kraften av självkärlek och självacceptans! När du lär dig att älska och acceptera dig själv; för att vara snällare, mildare och mer öm mot dig själv kommer du att koppla av. Istället för att bekämpa din rädsla, kan du fokusera på det du älskar. Istället för att kämpa mot dem som inte håller med dig, kan du älska dina egna perspektiv. När du arbetar i kärlek för att se dig själv genom kärlekens mjuka ögon kommer du så småningom att glida in i vetskapen om att du ÄR inte bara värd kärlek, utan att du verkligen är gjord av den! Du kommer då att kunna ge andra samma sak. Du kommer att bli den förändring du vill se i världen.

Det är dags att säga till dig själv, ”Jag är färdig med att ge andras åsikter så mycket kraft. Jag vet vad jag tror. Jag vet vart jag leds. Jag vet vad som känns mest glädjefullt i varje givet ögonblick. Jag ska två mina händer och göra vad jag behöver göra för att känna mig trygg och fokusera på allt som är bra i mitt liv. Jag ska avge min vibrationsröst nu och min civila röst senare. Jag kommer att fokusera på det som finns att uppskatta som resonerar med mitt Gudagivna överflöd. Jag ska vara i harmoni med de olika aspekterna av min egen varelse så att jag kan vara i harmoni med livets mångfald!

Detta är internt arbete. På utsidan ser självkärlek och självacceptans olika ut för var och en av er.

Anta till exempel att du är rädd för viruset. Du kan inte tvinga dig själv att inte vara rädd, så istället lugna dig själv på sätt som hjälper dig att må bättre och undviker att utlösa din rädsla. Det finns inget i sig heligt i att få dig att möta din rädsla. Mycket bättre att fokusera på något du älskar och i det utrymmet kommer din rädsla gradvis att lösas upp. Var försiktig med dig själv, kärleksfull och accepterande. Du skulle inte brutalt tvinga rädda barn att göra något som skrämmer dem. Du skulle långsamt och vänligt få dem att känna sig säkrare tills de kände sig OK, och sakta men säkert vågade sig utanför deras komfortzon.

om du är rädd, finjustera dig själv, bär masken, desinficera och ta hand om dig, men låt dig inte hemsökas av saker som inspirerar rädsla. Fokusera istället på saker som är roligare och som är inom din kontroll. Njut av ditt hem. Njut av dina vänner via dator eller telefon. Njut av online-lärande. Njut av att vara kreativ. Njut av att ta en tupplur, gå eller meditera. Framför allt njut av resan mot att utveckla en ännu bättre relation med dig själv.

Du vet vad som är rätt för dig just nu.

Några av er har ingen rädsla alls. Följ lagarna eftersom du valde att bo där du är för lektionerna som tjänar din ande. Var känslig och vänlig mot andra. Tvinga inte dem som fortfarande har sin rädsla att tänka och tro som du gör. Det kommer bara att orsaka spänningar och inspirera till mer separation. Det är bättre att vara kärleksfull än att insistera på att ha ”rätt”.

Du vet vad som är rätt för dig just nu.

Lev och låt leva kära ni. Det finns inget ”rätt sätt” att värdera detta förutom att välja vad som känns bekvämast för dig och vad som hjälper dig att eliminera eller undvika dina rädslor.

Ge er själva tillåtelse att vara lyckliga oavsett vilka omständigheter ni väljer, oavsett vilka omständigheter ni befinner er i, och oavsett vad någon annan omkring er gör. Ni fick lära er att vara olyckliga när saker inte såg ut som ni ville. Som barn kom ni dock in, designade för att söka lycka var ni än var. Ni kan återfå den barnsliga visdomen. Vad finns det att må bra över nu? Vad finns i överflöd nu? Vad är bra i er personliga värld nu? Det här är frågorna som ofta bör ställas.

Kära ni, vi vet att ni vill hjälpa och hela världen, men ni måste börja med att älska och acceptera er själva först. När du accepterar dig själv som du är i detta ögonblick kommer du långsamt men säkert att kunna ge andra samma sak. När du slutar stärka vibrationerna av rädsla, ilska och separation, kommer du att uppleva frid, komfort, harmoni och enhet.

Vi vet att ni vill ha extern förändring. Det enda sättet den kan komma på är i varje ögonblick, med ett val, en själ i taget.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...