Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december 2018

Per Staffan 9 december 2018

Den Inre Extasen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är stolta över att se hur många av er som letar inom er själva mer nu när ni har blivit frustrerade nog av det som är tillgängligt för er i den yttre världen. Ibland behöver ni bli arga, eller så måste ni känna er besegrade för att komma dit ni till sist ville komma. Om världen vore exakt som ni ville att den skulle vara, så skulle ni ha mycket liten anledning att någonsin gå inom er själva och upptäcka hur mycket som är tillgängligt för er.

Allt finns där, och det är helt gratis. Det krävs ingen resa, inga pass, ingen går igenom den långa säkerhetslinjen vid flygplatsen. Du har förmågan att komma in i denna din vackra inre värld när du vill, men de flesta människor skulle aldrig göra det utan katalysatorn som besvikelserna i deras liv ofta är.

Så för att komma dit du slutligen vill komma, så är traskande genom lera och dynga är ofta nödvändigt. Det kanske inte är att föredra. Du kanske inte tycker att det är roligt, men i sista hand ger det dig vad du behöver för att få dig dit du ska.

Därför är det så viktigt att omfamna allt som kommer i er väg som ett sätt att ta er dit ni äntligen vill vara. Ni har rest så långt redan, och det finns mycket mer lättnad framför er än det finns kamp. Men för den tid som ni har kvar i den fjärde dimensionen, låt er bli besvikna. Låt er bli arga och frustrerade.

Och förhoppningsvis kommer ni i slutändan att finna den tröst som alltid finns inom er. Ni hittar kärlek, glädje, frid, och till och med upphetsningen i ert inre rike. Visst finns det alltid extas inom er, och det är alltid bara några få fokuserade andetag bort.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...