Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 januari 2022

 

Era Astrala Resor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada över att se hur ni alla har dragit nytta av äventyren som ni har varit på när ni sover och när ni har rest på astralplanet. Nu förstår vi att de flesta av er som tar emot denna överföring inte kommer ihåg de astrala resorna på natten när ni vaknar. Men ni tar bitar av det ni får, och ni införlivar den visdomen i ert vardagliga liv.

Ni aktiveras. Ni får kunskap och ni lär känna era själsfamiljer bättre när ni tar de resor ni tar. Nu är en underbar tid för er att börja komma ihåg mer av det som redan händer under dessa astrala resor. Och så arbetar vi med ert högre jag och era guider för att etablera olika drömsymboler som ni lätt kommer att kunna tolka som ett budskap om vad ni faktiskt upplevde när ni reste på det astrala planet.

Vi inbjuder er att skriva ner era drömmar när ni vaknar eller att spela in dem med era inspelningsapparater. Och sedan föreslår vi att ni gör lite drömtolkningsarbete för att bättre förstå vad det är som ni redan har laddat ner från oss, från Plejaderna, från Sirianerna och från många andra varelser som representerar de olika stjärnsystemen i hela galaxen.

Ni kan föra tillbaka mer av denna information till era medvetna sinnen nu när ni har nått den nivå av medvetenhet som ni har nått. Och så, detta är en underbar tid för er att förvänta er att få mer, inte för att ni inte redan har fått, utan för att ni är redo att mer medvetet förstå vad som händer under era astrala resor. Ni är redo att mer medvetet tillämpa det ni får i ert dagliga liv.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...