Sekmet via Galaxygirl |14 maj 2023

 

Sekmet via Galaxygirl |14 maj 2023

Sekmet 14.05.2023

Jag Sekmet presenterar mig själv för din publik i kväll. Det gudomliga feminina och det gudomliga maskulina måste mötas i harmoni för balans på ert jordplan. Det har förekommit mycket genetiskt och negativt polariserad galaktisk interferens. Det har också varit mest positiv galaktisk hjälp, till ert rike. Jag var en del av detta på ert egyptiska plan för många tusen av era år sedan. (Jag ser en kvinnlig lejoninna i humanoid form, mycket hög majestätisk och mycket vacker med egyptiska utsmyckningar.)

Jag Sekmet förenar mig med era energier från Ljusarbetarna. Jag sänder mitt ljus från mina lejoninneenergier till jorden också, precis som ni har gjort. Ni Ljusarbetare är starka, starka som lejoninnorna som strövar på ert plan, starka som era lejonhanar som tjänar och skyddar, som sprider arten. På min tid dyrkades jag och jag blev symbolen för gudinnan, för det feminina, för styrka och renhet, för ljus. Jag hade inte för avsikt att bli dyrkad. Det var genetisk programmering av de andra som fick människorna att så villigt avstå från sin makt.När vi insåg att vårt budskap höll på att förvrängas och förloras lämnade vi. Det var inte min avsikt att skapa en negativ energistuds, i det fall när en stor positiv lämnar finns det en negativ i tomrummet som följer. Det är av denna anledning som ni är här och tjänar i stor kapacitet. Ljuset och mörkret i denna värld var ur balans.Detta håller på att åtgärdas.

Jag Sekmet återvänder och tittar på från ovan i vår himmel när våra trupper på marken rengör och rensar det astrala och tjänar i många kapaciteter, för närvarande okända för er. Er värld i Egypten var vacker. Jag njöt av min tid med att tjäna mänskligheten, som ett exempel på ljus. Vi lånade ut vår teknologi, vi försökte hjälpa till efter det stora fallet och den stora utrensningen, det var mycket som behövde helas. Men de genetiska manipulationerna gjorde det mer utmanande att interagera än vi hade räknat med. Vi lärde ut inre kraft men det förvrängdes av de som ville förvränga mitt budskap. Jag ångrar att jag lämnade, eller det gjorde jag i ett årtusende, men jag inser nu att erfarenheten har lärt mig så mycket. Och jag återvänder för att tjäna i en annan egenskap, från ovan, där mitt budskap inte kommer att förvrängas eller baktalas.

Det är och har mycket varit fallet med era ljusets tjänare som har kommit för att tjäna och uppleva jordens mörka polaritet. Många historier förvrängdes för att skildra budskapet om kontroll. Och ändå är inget budskap verkligen förlorat eftersom den energetiska avsikten med fred, kärlek och hopp finns inom dem, och det påverkar jordens energi under en tid. Allt detta kommer att komma fram. Det kommer att finnas mycket att förlåta. Vi lejoninnor har jagat, det har varit mycket rensning av ert rike. De som ni ser vid makten är kanske inte vad ni tror att de är. Teknologier hjälper till i många kapaciteter. Det finns mycket holografisk inblandning och välsignelse när städningen är på god väg.

Jag Sekmet och min motpart, vi tjänar med kärlek, med uppstigna hjärtan. Vi har upplevt jorden och väntar ivrigt på mänsklighetens förverkligande till sin egen inre gudsgnista inom sig. Det är mycket som kommer att falla sönder, och det kommer att bli mycket vrålande av dem som inte förstår. Nyckeln är att vara observatören och utrymmeshållaren, att vara det fridfulla utrymmet för omgivningen. Förstår ni? Stormens öga är inte utanför stormen. Det är mitt i det, men i en ficka av frid. NI ska vara fridens ficka under de kommande månaderna som skakningarna säkerställer. Jag vill inte skapa någon oro eller bävan, men ett samhälle som ert kan inte bestå. Denna matrisgrund av illegitimiteter och ojämlikheter och manipulationer är ohållbar. En ny värld kommer att skapas av händer och hjärtan hos dem som känner till enhetsmedvetande. Mänskligheten kommer att mötas. Det har förutsetts. Jag har sett det. Jag kommer från framtiden till detta nu för att hjälpa till.

Jag Sekmet är med er nu. Jag andas min andedräkt av kraft och styrka över er nu. Var inte rädda för någonting. Var friden i stormen. Den är här nu. Jag Sekmet skickar er min oändliga kärlek. Frid.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *