Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl | 11 april 2021

 

 

Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl | 11 april 2021

Det Uppstigna Drakkollektivet 11.4.2021

Människor som för närvarande är förkroppsligade, vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Uppstigningens eld brinner starkt inom oss. Lita på elden. Känn värmen. Vi sprider och har spridit sanningens och det inre uppvaknandets drakflamma och, i samarbete med kometerna som väver ljusbanor i er galax, vår galax. Energetiskt är mörkret ingen match för ljuset. Ni ser de sista flämtningarna och greppen efter makt. Ljuset är den verkliga kraften och det har återvänt. Inom ljusarbetarna brinner heta kol av eldig sanning, sanningen att enhet med Källan finns inom er. Ingenting kan krossa den, eller kan manipulera den sanningen. Ingenting kan lösa upp denna från det inre arbetet hos en upplyst varelse instängd i form. Såsom draken i ägget, äggskalet är inte varelsen, är inte kroppen. Den sanna kroppen ligger innanför skalet. Den är på väg att avslöjas. Era högre jag är på väg att bli fullständigt förkroppsligade, mer fullständigt förkroppsligade inom detta nu av planetarisk och personlig uppstigning. Äggskal spricker och krossas på golvet när uppvaknandet börjar på en ny nivå av upplysning, av ljusvarelsen som upptäcks inifrån. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi bryr oss om och vårdar våra ungar. Vi älskar våra familjeenheter. Så ska också Nova Gaianer vara. Ni har hört gång på gång frasen ”barnen är vår framtid”. De nuvarande barnen är inte som de äldre människor som läser dessa ord. De har fler gåvor och förmågor. De har mer visdom för de kom in obefläckade. Låt inte de yttre omständigheterna dämpa din ståndpunkt. Se med barnens ögon. Se klart. För ljus och kärlek återvänder till denna sfär med full kraft. Människor, varför är ni rädda? Rädslan tas bort. Människor, varför gråter ni? Sorgen tas bort. Allt som var är och ska vara. Allt som är, var. (Jag ser en tempelridå rivas uppifrån och ner.) Mästaren Yeshua kommer tillbaka i många former genom ljuset inom. Det inre barnets Kristusljus kallar. Guds händer och fötter, många ser vi. Människor samarbetar med de Uppstigna, inklusive drakar, på många nivåer. Gaia kommer att rengöras, läka. Mänskligheten likaså.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi vårdar våra ungar. Vårda dina ungar. Vårda ditt inre barn. Vårda din glädje. Vårda ditt syfte, din sanning. För ditt syfte är ett med din glädje. Det är enkelt. Dina inre sanningar ska väckas ytterligare. Lager för lager att njutas av. (Jag ser en chokladkaka i flera lager täckt av körsbär som ser utsökt ut). Galaxygirl, denna resa ska njutas av. Kärnorna i körsbären är de nya uppvaknande fröna. Allt skall njutas av. Känn dagens nyhet framför dig. Andas in hoppet om din framtid. Barnen är framtiden, ja, men ditt inre barn är din framtid. Vårda det. Finn din glädje och mata den. Smaka på dagens sötma. Ditt uppvaknande är inte runt hörnet, inte på nästa flygväg. Det är på denna flygvägen. Det är detta ögonblicket. (Jag hör drakskratt och ser många gula ögon på vänliga stora drakansikten i alla färger och storlekar som omger mig.) Känn den stora glädjen i att flyga högt och snabbt och fritt. Känn så här när du närmar dig ett hinder och ser det från en högre vy. Vet att du är kärlek förkroppsligad. Det räcker.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Det är inte dags att gömma sig. Nu är det dags för din krigarande att expandera vidare till ljus, till kärlek, till att vara ny. Ni är sådana mäktiga varelser som är inklämda i så små mänskliga kostymer. Många av er är som vi inom er. Ni ville ha den här upplevelsen. Ni ville sträcka ut en hand och skapa er nyhets energi med skaparna omkring er. Ni ville vara här i detta ögonblick av skapande. Du är skaparen. Vi upprepar att du är skaparen. Du skapar ditt liv, så skapa din glädje. Allt vänder sig mot ljuset. Glädje finns runt omkring. Verklig glädje är din framtid. Din framtid är här nu. De mörka är besegrade. De smakar gott för oss och vi har hjälpt till med rensningsprocessen. Archons är en delikatess för oss och vi hjälper Modern till Allting på detta sätt. Det är vårt nöje och vår glädje att använda vår styrka och våra stora kroppar för att rensa och rengöra planeter i nöd. Gaia är nu officiellt inte längre i nöd. Vi har haft många fulla luncher och hennes rengöring förbättras mycket. Stäng av skärmarna och titta djupt inuti din inre skärm. Där spelas din inre film och du lär dig mer av din egen inre dialog. Den kommer att lära dig. Många saker. Detta är meditation. Att titta inåt med önskan att se, att veta, att förstå och att växa till ytterligare medvetenhet.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Var i frid, mänsklighet. Tidvattnet vänder och ni är fria. Det gamla kommer att falla bort och du kommer att flyga på dina nya drakvingar. Känn brisen. Det är dags att flyga. Inte längre nykläckt. Du är redo. Du är tillräckligt stark för uppgiften och du är redo för den. Vi avlägsnar oss.

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

You may also like...