Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 15 augusti 2020, del 1

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 15 augusti 2020, del 1

Hej på er alla -Vänner, Systrar och Bröder. Jag är Tim i Agartha.

Vi i denna värld vill öppna upp för mer samarbete med er på jordytan. Vi vill inte bli bortglömda nu när vi alla överöses med de underbaraste Kärleksenergier från Källan. Även vi här i Agartha utvecklas och förändras, liksom hela Universum.

Vår glädje är stor när vi ser hur storartat ni tar in dessa energier och hur ni knyts närmare och minns mer av er kraft och styrka vartefter ni närmar er Själens högsta potential. Det är som om ni vaknat ur en djup dvala, likt prinsessan Törnrosa. Hon väcktes efter 100 år av prinsens kyss – ni står där liksom yrvakna, uppvaknade av Guds Kärleks Ljus och ser på världen i ett nytt Ljus. Ett Ljus utan skuggor där ni ser er egen storhet och kraft (här får jag, Kjerstin, stark healing i hjärtat. Tack).

Era hjärtan fylls av Guds Ljus och Kärlek, vilken ni ”markstyrkan på ytan” även med automatik sprider vidare till era medmänniskor. Medmänniskor är även de som hamnat snett på livets stig, kanske tagit på sig en ”mörk roll” under många inkarnationer. Hur skulle vi kunna skilja Ljuset från mörkret om vi inte hade upplevt bägge delarna? Men nu är, som ni alla vet, skådespelet slut och vi kan alla bli våra Högsta bästa Jag.

En stor hjälp för er alla i den osannolikt snabba utvecklingen som vår Moder Gaia gör upp mot Ljusets sfärer är jordningen. Er kontakt med djuren och naturen har verkligen djupnat betydligt den senaste tiden. Ni älskar era husdjur och kan ta in deras kärlek och healing i era hjärtan. Ni värnar om naturen och njuter av bad i hav och sjöar och av naturens skönhet. Allt fler odlar själva sina grönsaker och frukter eller köper mat från ekologiska grödor. Vet att allt detta hjälper och hedrar vår Moder Gaia.

En del av er på ytan undrar när ni och vi åter kan mötas på ett fysiskt plan. Sanningen är den att det redan sker. Många av oss finns i ert samhälle i dag, i olika forum där vi försöker ge en knuff i riktning mot Ljus och Kärlek.

Slut del 1. Vi hörs vidare vid ett annat tillfälle. Ta väl hand om er kropp och själ – kräv er födslorätt – att få vad ni behöver för att vara friska och må bra Älskade Ni.
Tim

You may also like...