“Djupare” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 26 augusti 2017

“Djupare” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 26 augusti 2017

 

Så mycket har skett sedan den ödesdigra dagen den 4 november 2016 när Donald J Trump valdes till USA: s president.

Det har varit en grov hopplåstring sedan detta inträffade.

Det är uppenbarligen något mycket djupare som händer i realtid.

Jag tror att vi alla kan hålla med om det.

Vi kan också alla vara överens om att RV driver alla nuvarande politiska och militära beslut.

Överallt i världen, speciellt här i USA, genomförs GESARA-förändringar för sista gången.

Och medan inte alla vill se att Trump tas bort från ämbetet tror jag att alla med öppet sinne kan se trenden som verkligen går mot att Trumpadministrationen flyttas från kontoret och det kommer att det sker via den särskilda åklagaren Bob Muellers undersökning.

Svårt för att inte säga omöjligt att argumentera mot dessa fakta oavsett personlig tro eller politiska ideologier.

Är det här avlägsnandet planerat samtidigt med RV? Vi tror det, ja.

Saktar denna orkan ner eller komplicerar denna process? Eventuellt … men den kan också påskynda frisläppandet eftersom många kommer att vara uppmärksamma på den dramatiska väderhändelsen ovanpå en Trump-avgång … och kollektivt skulle båda avleda en massiv monetär release.

Det är slutet av augusti, en perfekt tid för att släppa RV på grund av låg affärsverksamhets-/ handelsvolym. Barnen är fortfarande fria från skolan, och de flesta familjer suger in en av de sista sommarhelgerna innan alla kommer tillbaka till jobbet efter Labor Day.

Av de 70 miljoner valutaväxlare som förväntas under resten av 2017, sägs 80% vara amerikanska.

Så om vi dyker djupare, kan det som verkligen händer i amerikansk politik tillsammans med det plötsliga väderhotet och alla militära problem i Nordkorea och Venezuela vara konstruerade distraktioner för att den globala RVn ska börja?

Den ekonomiska bankhändelsen är verkligen preparerad och har varit så i flera månader.

Så det finns ingen monetär information som spelar någon roll mera, annat än det aktuella släppögonblicket eller ”TETELESTAI” (anmäl dig till en varningsmeddelande på theclarioncalls.com).

Om det är sant, så betyder de händelser som virvlar runt Trump mycket mer, för hans avgång är ett välvilligt skydd för att miljoner utbyten blir kvadriljoner bokstavligen över natten …. ikväll?

Vi får se. Vi får se. Men börja bli redo att växla.

Är ikväll den kvällen? Mycket möjligt. Men oavsett de oändliga uppumpade förfalskningarna under så många år, eller att falska inlösencentraler för användning off-site som inte har använts ännu, nu har stängs ner (HSBC har reducerat off-site platserna till mindre än 50%).

Väderprognosen är viktig, för Republiken har sitt huvudkontor i Fort Hood, Texas … precis i vägen för vad som var orkanen Harvey (nu men en försvagad tropisk storm).

Det som ingen uppmärksammar är en oändlig uppifrån-och ner bankhändelse. Precis som Dunford ville ha det. Säkrare. Tystare. Osynlig. Att använda slutligt kabalkaos i mänsklighetens favör.

Förvänta er plötsligt att se en Trump-avgång eller ett meddelande som efterliknar ”Saturday Night Massacre”, som president Nixon gjorde den 20 oktober 1973, och att RVn släpps, för det skulle vara det sista i människors sinne – även för de som innehar valuta.

Det är optimalt.

Vi vet att Israel/Mossad har gett upp sitt krig om gränserna före 1967 med Palestina, Syrien och Iran – med tillmötesgående från Rysslands militära medling, Kinas mineralbojkott och Republikens Kongress frysning av militärt bistånd i 2018-budgeten (38 miljarder dollar de närmaste tio åren) .

Vi vet att Trump & Pence är på Camp David ikväll och har varit så en andra helg i augusti.

Vi vet att Ukraina gav upp, och deras statsobligationsränta höjdes till och med som ett resultat.

Vi vet att Arizonas Sheriff Joe Aparios nåd beviljades för att skapa en framtida Trumpnåd från Pence.

Det är en stor kamp ikväll mellan en europeisk MMA-mästare och USA-boxningsmästare. Det borde dra till sig mångas ögon och mycket uppmärksamhet.

Oavsett vad, när eller hur RV rullar ut, gå med oss ​​ikväll i Kyrkans Banks telekonferens 9:00 EDT Saturday Night.

https://theclarioncalls.wixsite.com/yosef

Förvänta er att alla saker som monetära, RV, bank och Kristus diskuteras.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...