Dr Suzanne Lies Intervju med Kasi Alexander. Ett meddelande från Arkturierna Del 1, 12:e september, 2017

Dr Suzanne Lies Intervju med Kasi Alexander.

Ett meddelande från Arkturierna Del 1, 12:e september, 2017

 

Dr Suzanne Lies Intervju med Kasi Alexander

Ett meddelande från Arkturierna del 1

 

Om kanalisering

KA: Hej jag heter Kasi Alexander, och jag ämnar ha en show som kommer att kallas Alternativ Nation. Denna show kommer att berätta om alternativa sätt att se på universum eller världen. Ett av dessa sätt är kanalisering, vilket är ett nytt sorts fenomen för mig, och för många andra människor.

Kanalisering har pågått under en mycket lång tid, men jag tror att det händer mer och oftare idag. Människor är faktiskt i kontakt med andar, varelser från andra platser och från högre dimensioner. En av dessa människor är Dr Suzanne Lie, som är här med mig idag. Dr Lie, du har gjort kanaliseringar under en mycket lång tid. Stämmer det?

SL: Ja, det stämmer.

KA: När började du med det och hur?

SL: Tja, när jag var liten flicka såg jag alltid saker. Jag pratade med dem, och jag kallade dem Jesus eftersom det var den enda typen av svar som fanns tillgängligt för mig som barn. Jag gick också till kyrkan varje söndag. Vi skulle till söndagsskolan och vi sprang genom kyrkan, för det kändes som om den var vårt hem.

Som vuxen fortsatte min interdimensionella kommunikation. När mina barn gått ut skolan var jag klar med mammarollen, och när barnen började på college fick jag ett tomt rum som bara var mitt, som jag kunde meditera i.

Många människor som mediterar och kanaliserar, skapar fasta rutiner med samma tid och plats. Men man måste vara realistisk. Så om du bara kan göra det en dag i veckan klockan 22:30 på kvällen eller klockan 9 på morgonen, så gör det då en dag i veckan. Det viktigaste är att du skapar en vana i din hjärna.

Vanan blir att du går till denna plats vid den speciella tiden, och kanske läser något andligt, kanske tar en kopp te eller lyssnar på musik, och sedan kopplar av och låter dagen och alla dina problem försvinna.

Då kan du kontakta din högra hjärnhalva, din imagistiska hjärnhalva och säga något som: ”Kära du, har du ett budskap till mig idag?” Först kanske du inte får någonting, eller det kanske bara kommer ett ”Hej”. Men när du börjar tänka, jag kanske inte är galen. Kanske mottog jag verkligen något.

Det är lättare att skriva ner det du får, än att säga det. Det finns en vetenskaplig studie som gjordes, där de stoppar en persons vänstra hand i kallt vatten, och den högra handen fick penna och papper. Personen var hypnotiserad och berättade att vattnet som vänster hand fanns i, var varmt och skönt, men det var faktiskt väldigt kallt.

Folket frågade hur vattnet kändes, och man sa att det var varmt och skönt, eftersom hypnotisören berättat att vattnet var varmt. Sedan bad de personen att skriva ned sina svar på frågan, med den andra handen och då svarade de, ”Vattnet är kallt, ta bort min hand från det.”

Anledningen till att jag berättar för den här historien är att det visar att när du skriver ner det du får, börjar man vanligtvis med att skriva för hand men börjar så småningom skriva på dator, och då kan du bortse från den del av hjärnan som säger ”Jag borde tänka på det eller det,” och kan då gå djupare in i medvetandet, för att förstå vad som verkligen händer inom ditt psyke.

KA: Fascinerande. Och hur började Arkturierna kontakta dig när du gjorde dessa sessioner?

SL: Arkturierna var de (den inre rösten) som sa till mig att skriva ner det jag fick till mig. Jag skulle meditera och då hörde jag Arkturierna. Det var på 1980-talet när webbplatser var helt nya och datorer fortfarande var ganska nytt, för vanliga människor.

När Arkturierna sa till mig att skriva ner mina meddelanden när de kom till mig, tänkte jag ut hur jag skulle skriva det jag hörde inom mig. Egentligen hör jag inte budskapet. Det är mer som tankar som kommer i min hjärna, och jag skriver ner dem.

Först behövde jag skriva för hand. Då sa de, okej nu är det dags att använda datorn. Och jag sa nej, jag har problem med det, men jag gjorde det ändå. Därför var svårt den första tiden. Sedan efter ett tag gick det bra, när jag lärt mig att skriva snabbare.

Egentligen, då jag fick instruktionerna och följde dem, så skulle jag få nästa instruktion. Så det kom stegvis. Den gången gav mig, och ger människor, tid att vänja sig med att prata med någon du inte kan se.

KA: Bra, kan vi börja kanalisera nu då?

SL: Visst. Börja bara med att ställa en fråga, så ska jag ta mig in i det Arkturiska medvetandet. Först tar jag några långa, långsamma, djupa andetag och centrerar mig själv. Det tog längre tid i början, men nu är det lätt, eftersom jag har gjort det i tjugo år eller mer.

(Sue centrerar sig för att kanalisera Arkturierna)

Arkturierna: Hälsningar, vi är Arkturierna. Vi förstår att du vill ställa några frågor till oss.

KA: Ja, det vill jag, och tack så mycket för att ni gick med på att prata med mig. Jag känner mig mycket hedrad och välsignad över att ha denna konversation med er. Min första fråga är: Är ni andliga varelser, är ni biologiska varelser eller är det en kombination av båda?

Arkturierna: Vi är andliga varelser. Vi har inte längre en tre- eller fyrdimensionell kropp, eftersom vi är i samklang med vår femdimensionella Ljuskropps själv och bortom.

KA: Var finns ni? Finns ni på ett andligt plan?

A: Vi lever på ett andligt plan. Det andliga planet finns ofta runt Arkturus där vi kommer från. Vi har förmågan att se när planetariska samhällen finns på randen av transmutation till den femte dimensionen. Transformation betyder: att ändra något eller någon till något annat. Men, transmutation betyder att ändra något eller någon till en högre frekvens av resonans.

När vi ser att en planet, människor eller en stor grupp av livsformer, finns på gränsen för att transmutera deras medvetande till en högre frekvens, då överförs tillståndet i medvetenheten till en högre frekvens, innan deras fysiska form transmuterar till en högre frekvens.

När vi, Arkturierna, ser en sådan transmutation, kommer vi att ansluta till dem. Eftersom de nästan alltid tillämpar meditation är de vana att höra röster inom sig själva, och kan acceptera att vi pratar med dem. Men i början tänkte ibland Suzille, ”Är jag galen, är det här på riktigt?”

Men när de inser hur bra informationen är, de förstår det, oavsett om den är riktigt eller ej, så är det bra information. Jag vet att mitt liv blir mycket bättre på grund av dessa överföringar, och jag kommer att fortsätta ha dem.

KA: Ja, det verkar helt rätt. Så, är ni intresserade av att kommunicera med vårt samhälle i allmänhet. Vill ni att alla ska höra era budskap, eller bara de personer som har mediterat och är andligt redo för det?

A: Endast de personer som har mediterat och är andligt redo skulle ha det intresset. Människor som inte är redo för det skulle tycka, ”det här är konstigt. Det finns någon person som förmodligen kan se eller höra på något sätt som jag inte känner till, och nu pratar de med mig? Det är löjligt.” Och det är deras val. De har fortfarande sina uppfattningar i frekvensen av den tredje dimensionen, vilket är den fysiska platsen för tid och rum.

KA: Om vi som samhälle totalt blir redo att transmutera och gå in i den fjärde eller femte dimensionen, vore det bra att göra människor mer medvetna om detta? Om vi hade tv-program med entiteter som ni, som ger oss information – skulle då fler människor bli medvetna om detta, och höja sina vibrationer till den punkt där de kan förstå meddelandena?

A: Ja, särskilt på tv. Mycket ofta tänker människor att om det är på tv, så måste det vara verkligt, och det måste betyda något eftersom det framfördes på tv. Och det är lite lättare att tänka, ”jag säger inte till min granne att jag tittar på den här showen – men jag bara måste kolla på den.” Sedan, när de tittar på den och börjar känna vibrationer, säger de,” Wow, jag tittade på det och jag känner mig annorlunda. Jag vet inte varför jag känner mig annorlunda. Jag känner mig bra, ljus, som om jag är full av hopp.” Då är de fast.

KA: Tror ni att vi borde pröva eller göra detta, en sådan show? Tror ni att det är värt ett försök?

A: Ja absolut, det är ett underbart bemödande. Och det har funnits ganska många sådana, men de har tenderat att bli ganska spektakulära.

KA: Det stämmer.

A: De ville tjäna pengar, och det är självklart deras jobb. Men det gjorde att det blev mer som science fiction än vetenskapliga fakta. När det det blir spektakulärt, blir det mer som en häftig show av science fiction.

KA: Nå, låt mig ställa en fråga. Teoretiskt sett, om vi gick till tv, är jag säker på att ni är mycket mer tekniskt och andligt avancerade än vi är. Stämmer det?

A: Arkturierna är det, ja.

KA: Skulle ni kunna vara med i en show och svara på vetenskapliga frågor, eller frågor om hur pyramiderna byggdes eller om byggnader från antiken – sådana frågor? Skulle ni kunna ge oss information om det, så att vi kan verifiera eller visa ett sätt så att vi kan, jag vill inte säga bevisa, men det skulle åtminstone öppna vissa människors ögon för möjligheterna?

A: Det beror på informationen. Eftersom vi talar genom Suzilles hjärna, och om du skulle ställa en fråga till Suzille om avancerad matematik, så skulle hon inte kunna kanalisera oss, eftersom hon inte skulle kunna förstå den informationen tillräckligt bra, för att kunna översätta det vi sa till henne.

KA: Okej.

A: Det finns några saker, kan vi säga, som människor inte är redo att höra än.

KA: Okej.

A: Vi väljer vad vi berättar eftersom vi inte vill sprida rädsla på något sätt.

KA: Okej, ni menar – information i allmänhet. Och, ni förstår vad jag menar när jag säger, information i allmänhet, eller hur?

A: Ja, om att ni inte är ensamma, och att det finns högre varelser än ni själva – ja. Vi kan säga att många människor är mycket mer förberedda nu än någonsin tidigare.

KA: Är vi mer förberedda för det än vi någonsin varit?

A: Ja.

KA: Kommer det att ske rent allmänt att alla plötsligt blir medvetna om det, och ingen kan förneka det längre?

A: Det handlar om perceptionsfrekvenser. De människor som redan har utökat sitt medvetande till det högre fjärde/ fantasifulla, konstnärliga och den femte dimensionen, som har interdimensionella perspektiv. Därför har de förberett sig, eftersom de är intresserade av vad som finns bortom den fysiska världen. Dessutom ”känner de/får intuition” att något finns bortom. Därför har de varelser som kommer in i deras verklighet genom deras fantasi, som berättar saker som visar sig vara sanna.

Så, dessa människor kommer att vara öppna för det. Fast det kommer att finnas andra människor, som kommer att bli rädda och tro att de tas över. Sedan kommer det att finnas vissa som kommer att luta sig tillbaka och säga, ”Hmm, jag vet inte hur jag känner för det här.”

Därför är det ett ansvar för de människor som fullt ut förstår dessa högre dimensionella begrepp, att få fram så mycket information som bara går. De kan kanalisera informationen så mycket som möjligt, så att de andra kan utöka sin medvetenhet och ta i beaktande om det kan vara sant.

Vi ser att det finns många fler människor nu än någonsin tidigare.

KA: Ja, och även jag kan säga det bara genom att titta på YouTube och så. Att titta på dessa kanaliserade videor och läsa kanaliserat material, har hjälpt mig enormt bara under de senaste sex månaderna. Det har verkligen öppnat mina ögon för många saker. Det har verkligen varit fantastiskt, och jag uppskattar väldigt varelser som ni, som är villiga att kommunicera med oss. Så tack så mycket för det.

Förstod jag er rätt då ni sa att om någon är redo, som till exempel har en högteknologisk utbildning, så kan de överföra denna typ av information, och få svar om ny teknik eller svar på hur saker gjordes i det förflutna, och sådana saker?

A: Ja, och om du tittar på internet så ser du att många har gjort det. Denna information ignoreras emellertid i stor utsträckning, eftersom människor fortfarande anser att den inte är trovärdig. Det har varit fantastiska uppfinningar, där människor vaknat en morgon och gått till ritbordet, och där var det. Det här är personer som har valt att ta emot och dela med sig av informationen.

Det vi skulle vilja inflika nu för att klargöra för alla, är att det finns en hel del människor, människor här på jorden, som har besökt Rymdskepp, men minns det inte, eftersom de gör det under sömnen och i sina drömmar. Om de inte är redo att minnas det, så kommer de inte att minnas, eftersom det skulle verka skrämmande för dem.

Vi har faktiskt möten med människor på våra skepp, varje kväll. Många människor kommer upp ensamma, men också i stora grupper. Dessa människor kan då interagera med högre frekvenser, och med andra människor som interagerar med sina högre frekvenser.

Det är en mötesplats för människor som är öppna för sina högre dimensioners uttryck av själv. De kan faktiskt ha femdimensionella samtal med andra människor, i sina femdimensionella former, medan deras tredimensionella själv finns på jorden och sover eller kanske är i djup meditation.

Arkturierna

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...