Draken via Brian 28 maj, Sananda 28 maj 2016

th-2

Draken via Brian, 28 maj

Sananda 28 maj 2016

Detta är Draken,

Vi kommer att använda begreppet Uppstigning i en vardaglig mening, inte en bokstavlig. Vad vi menar är att, som vi har sagt tidigare, uppstigning händer kontinuerligt. När ni sjunger i duschen och er vibration ökar i energi på grund av ert mentala tillstånd, då stiger ni upp. När ni kramar er sonson och fundera på vilken underbar gåva han är till världen, då stiger ni. Nästa dag kan ni bli missförstådda och förlöjligade och gå in ett tillfälligt tillstånd av depression. Ni sjunker. Er vibration går upp och ner hela tiden inom de relativa gränser för vad som är ”lämpligt” och möjligt för en ande inom en mänsklig kropp och ibland går ni även utanför detta, att bryta gränser, även om tillfälligt.

Det finns dock en vardaglig känsla av att uppstigning är en personlig och mänskligt täckande händelse att växa i vibration i en mer permanent känsla och att mänskligheten är en av många grupper av varelser som gör / gjort detta. Det är heller inget fel med denna definition. Inom ett vibrations knippe av energi, finns det alltid mindre knippen och vice versa, så i själva verket visar det en makro händelse inom mänskligheten och med en förväntan baserad på en vetskap om potentialen, som kan uppstå på grund av att tillväxten är oändlig.

Men vi vill vara säkra på att ni alla förstår att användningen av denna senare definition av uppstigning, ni är inte ”på väg mot en uppstigning”. Ni är faktiskt mitt i uppstigningsprocessen och det har pågått i århundraden och har nu ökat takten betydligt, särskilt under de senaste femtio åren och ännu snabbare under de senaste trettio åren och den fortsätter att öka takten. I processen ökar hela kärnan av mänsklighetens vibrationer och den övre gränsen för vad folk individuellt kan åstadkomma ökar också. Uppstigningen stannar aldrig. Det finns alltid mer. Ni är antingen allt som är eller det finns alltid mer. Ni kan alltid vara allom som-är. Det är alltid tillgängligt. Eftersom under ytan är ni all-som-är. Men om ni väljer att vara mindre än alla som-är – eller låtsas vara mindre beroende på hur ni uppfattar det – så finns det alltid mer ni kan integrera.

Många av er har varit mycket tålmodiga i väntan på att mänskligheten ska komma ikapp. Det finns ingen ultimat belöningen för tålamod, tålamod är inte heller en nödvändighet för uppstigning. Det behöver den inte vara, men det är som det är. Det är en bra erfarenhet, säkert. Det kan vara frustrerande för dem, som inte ständigt upplever skönheten i slutresultatet, vilket i beslöjade väsen är sakernas tillstånd. Ni kan känna vad som kommer, men ni är inte på dessa nivåer med era kroppar. Det är en helt normal del av processen. Ni har en hel del program att ångra i en verklighet där saker händer mycket långsamt och normalt händer det inte över en natt.

Faktum är att förening ger en stark känsla av att ni har gått igenom liknande processer, men på något olika sätt. Nästan alla på jorden har gjort det. Som vi har sagt tidigare är det en del av målet att göra det bättre och snabbare. Men ni känner härligheten i andra uppstigningar ni gjorde i hela universum och för er som inte har personliga erfarenheter i er själs personliga Akasha arkiv, är fortfarande en blandning med alla andra som har och enheten av allt-som-är, så tidigare uppstigningar är i slutändan en upplevelse som alla delar.

Längtan kan göra det ännu svårare att ha tålamod. Ni är ”här”, men Ni vill vara ”där”.

Därtill kommer genom den typ av ”förlängning” av ert nuvarande liv, som en del av er kommer att uppleva, som vi inte har diskuterat ännu, kan ni själv även se er framtid när ni får veta mer av vem ni är, när ni är mycket djupare in i uppstigningen.

Vidare genom känslan ni får genom er själ, verkar allt, som det ska hända mycket, mycket snabbare. Det kan verka orättvist att det går så långsamt. ”Hur kan det ta en hel livstid att få igenom detta?” Det verkar bara så fel. Det verkar orättvist. Skrik ut, universum förstår och det kommer även att klara ut saker och hjälpa er personligen att det ska gå snabbare. Så ta en sekund att skrika ut hur orättvist det är att det tar så lång tid. Släpp det, nu gå vidare. Ni har fortfarande en hel del att göra.

Det finns en kanalisering om motsättningen mellan känslan och verkligheten av hur snabbt uppstigning ska ske. Det är en bra läsning för att förstå orsaken till denna frustration lite mer. Det finns ingen dömande av den känslan. Det är en del av att vara människa och även om ni är mer än människa, är ni människa också. Oändligt tålamod kommer inte naturligt för begränsade varelser. I själva verket är extremt tålamod en av de svåraste saker att lära sig och det har aldrig förväntats av någon.

Detta är otroligt. Ni är alla otroligt avancerade varelser lekande i mänskliga kroppar. Men fortfarande har ni något ni kan lära er, om inget annat. Ni kan fortfarande lära er tålamod.

Nog om detta.

Ni kom inte hit för att träna tålamod, men det är en intressant bieffekt.

Så låt oss plocka upp och tala om det faktum att det kommer att hända mycket – och låt oss inte säga belöning – men det kommer definitivt att vara värt tålamod. Vi tycker inte om ordet belöning eftersom tålamod inte är nödvändigt för att åstadkomma förändring. Det är definitivt bra eftersom det tillåter er att ge alla tid att växa i sin egen takt … Däremot kan omvandlingen också vara ögonblicklig. Det bara är inte det.

Ni är på väg mot att bli en förbättrad version av att vara människa. Så förbättrad att ni inte kan föreställa er det. Det finns filmer, om oerhört begåvade människor med superkrafter. Det är er framtid. Nej, det kommer inte vara samma framtid, eftersom samhället har anpassat sig till att tillåta och arbeta med denna förbättrade människa, så det kommer inte att bli en förstärkt människa bland miljarder vanliga människor. Det kommer dock fortfarande att verka som en magisk upplevelse.

Särskilt eftersom de av er som lever nu, många av er, kommer att minnas detta liv. Och bli inte upprörda när vi säger detta … Många av er kommer så småningom att gå vidare, men det kommer inte att vara utan att era drömmar uppfyllts. Det kommer att bli en fortsättning på vad ni gör nu i en ny, yngre, kropp och ert minne är intakt. Några av er som lever nu kommer att bli odödliga. Era kroppar kommer att göra motstånd, men de kommer att uppnå det. Ändå är det inte nödvändigt och det är i själva verket mycket svårare (även om det har sina fördelar).

Men för de flesta av er, kommer ni tillbaka, som om ni fortsätter ert nuvarande liv. Visst kommer ni att känna er lite annorlunda. Ni kommer att ha olika kropps genetik. Era gåvor – både fysiska i kroppen och psykiska – kommer att förändras och ni kan dra tillbaka en del av denna förmåga, eftersom ni har arbetat med det så mycket i det här livet, men ni kommer att vara annorlunda. Men på en massa olika sätt, kommer ni vara samma person. Er vetenskap förstår inte hur mycket av vem ni är, som kommer från själen. I ett liv där ni tänker blockera eller dra en slöja över mycket av vem ni är, kan detta inte vara fallet. Men i ert nuvarande liv, strävar ni att ta in så mycket av ert äkta själv som ni bara kan. Så när människor ser på er, ser de mer av er själ än i de flesta av era andra liv.

Och i nästa, kommer de att se ännu mer.

FÖLJANDE ÄR VIKTIGT ATT FÖRSTÅ !!!!

Ni hör talas om dessa kristall barn som kommer, en term. De representerar en ny typ av människa. Några har kommit, men de flesta var tvungna att anpassa sin energi till den så kallade indigo energin. Det var aldrig lätt .. Men floden av kristall barn har ännu inte börjat. Ni hör att när ni får mer medkänsla och blir ”mjukare”, vuxna får mer kunskap av vilka de är börjar ni se dem komma en-masse. Ni hör att det kommer att vara relativt snart.

Särskilt de äldre läsarna frågar sig: ”VEM TROR NI ATT DESSA KRISTALLBARN ÄR?”

För er som hade föräldrar, som avvisade allt esoteriskt. Tror ni att ni är så mycket annorlunda än era föräldrar? Eller tror ni att ni skulle ha mer nytta av att komma vid en annan tidpunkt? Kanske era föräldrar även gjorde saker för att ge er lyxen att utforska saker som de inte kunde. Förstår ni hur själsgrupper fungerar?

Så, tänk på de kristall barn som kommer. De drar nytta av en annan tid också. Kommer de att vara så mycket annorlunda än er? Eller…

Kommer de att vara hela er?

Det kommer de!

Uppstigning är en långsam process i en verklighet som er. Det tog Plejadierna ungefär en miljon år (uppenbarligen omvandlat till er tidsuppfattning) att gå från där ni är dit ni planerar att gå. En hel del av detta är ytterligare utveckling av era kroppar för att underlätta och grunda det, som ni vill hoppa över. Så, med tanke på att det kommer att ta er bara några generationer att vara där – utan hjälp av en mer utvecklad kropp tills ni bara ”drar i spaken” – ni bör vara extremt glada! Det fina med det är att det aldrig kan komma att förnekas. Det har varit lite växtvärk och det kommer mer. Det ÄR på väg.

Som vi har sagt tidigare: Timimg är upp till er … Men även med den nuvarande takten behöver de flesta av er inte vänta tills nästa liv för att börja se några frukter av ert arbete. Om man tittar tillräckligt noga, kan ni redan se många av dem. Däremot kommer de att bli mycket mer uppenbara under de kommande åren. Ert aktuella år, 2016, sås faktiskt en hel del frön och tecken på missnöje stiger upp till ytan. Vad ni gör med allt detta visar hur djupa händelserna i de återstående delarna av er livstid kommer att bli. En del av det kommer att vara strålande för dem av er som är här tillräckligt länge. Vi kan garantera det. För dem som inte är det, kommer ni bara att hoppa framåt, så det är perfekt åt båda hållen.

Men som vi har sagt, många av er kommer eventuellt att gå vidare. Och vi behöver prata om det. Vi tror inte att många av er fruktar det, men vi fångar upp en känsla av besvikelse hos några av er som kanske tycker om de förestående händelserna, vissa är närmare de än andra

För de som kommer nära det, kanske den största tröst som vi kan säga, utöver den typiska faktum av att vara med nära och kära igen ens för ett ögonblick, är att ni kommer att komma tillbaka till något mycket närmare än vad ni hoppas på. Så ni kan se detta liv, som en byggnad där ni planterade fröna och komma tillbaka och njuta frukterna av allt detta.

Men för dem som kommer att vara här betydligt längre … flera Årtionden … Vet vi att många av er är trötta. Vi vet att tanken på flera årtionden är en hel del att tänka på. Men vad vi kan säga är att för de av er som kommer att vara här mycket längre i ert nuvarande liv , kommer upplevelsen av ålderdom inte vara densamma för de flesta av er, som den erfarenhet ni har betingats att tro från det förflutna. De flesta av er kommer att kunna sakta ner det villkoret och samhället kommer att sakta anpassa sig och de kommande kristall barnen kommer att förstärka den energin för de av er som kommer att vara här tillräckligt länge för att bevittna den vågen (och även delta i det, som kristall vuxna). Så ni kommer att uppleva en mycket mer levande ålderdom än de flesta människor upplever. Ni kommer bara att lysa upp. Så framtiden är inte något att se fram emot med oro. I stället är det något att anamma.

 

Med kärlek,

Draken

 

Channelled av : Brian , draken

Du gillar kanske också...