Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 18 juni, 2021

 

Från mitt Högre Jag, via Inger Norén

18 juni 2021

 

Var hälsad människor. Vi är glada att få tala med er idag. Det som är viktigt att få veta i denna tid är den stora vågen som kommer inom kort och mycket av livet blir förändrat för alla.

Ljusarbetare finns för de som känner sig desorienterade och inte förstår vad som händer i världen och med samhället. Att plötsligt få reda på vem man är och var ifrån man kommer kan vara chockerande för många och även att få se hur livet har varit på gott och ont. Alla blir inte så glada över vad de får se och andra blir euforiska över sina liv. Detta kommer inom kort.

Just nu pågår arbetet med att skilja agnarna från vetet som det har talats så mycket om. Det är nödvändigt med tanke på att så många människor ännu inte har kommit så långt i sin andliga utveckling för att kunna stiga till en högre dimension. Alla människor som inte i resonans med de energier som kommer till Jorden nu mår väldigt dåligt eftersom de fortfarande tillhör den lägre vibration som avser den tredimensionella verkligheten.

Det är en sorg för de ljusarbetare som önskar att alla ska få följa med Moder Jord till den nya världen och få uppleva en helt annan verklighet som är så annorlunda och verklig på ett sätt som inte innehåller det hologram som i den gamla världen.

Alla kan inte följa med och dessa människor skulle inte klara av den höga vibration som krävs för att vara i resonans med Moder Jord, men dessa människor blir väl omhändertagna och får komma till en dimension som passar dem utan deras vetskap. Det kommer att bli väldigt varsamt och smidigt för dessa människor.

Det är bra om alla börjar förbereda sig för ett uppvaknande som inte tidigare har hänt i historien. Människorna är redo för denna stora manifestation nu och att meditera så mycket som möjligt hjälper er att komma i rätt vibration för att det ska gå så smidigt som möjligt. Det kan ändå vara en chock för många som tror att de är förberedda för denna våg.

Därefter blir allting förändrat och annorlunda. Verkligheten blir plötsligt väldigt levande i jämfört med den tidigare. De tankar och önskningar man har sker omedelbart och det är viktigt att man är kärleksfull och positiv i sin inställning och avsikt. Det är den Universella lagen som gäller för alla levande varelser i Universum och kärleken är den enda sanna verkligheten.

Med ljus och kärlek från mitt Högre Jag

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...