Energiuppdatering via Jenny Schiltz, 13 april

Målning av Lena Tedeblad

Målning av Lena Tedeblad

Lär er Bemästrande

Det händer så mycket energetiskt, och vi kan känna det överallt genom våra känslor. Vi är i rensningstidslinjer, tidigare liv och mönster som måste släppas. Sättet vi gör detta på, är genom identifiering av det som kommer upp, bekräfta det för vad det är, och sedan välja annorlunda. Så många är trötta på älta samma saker, om och om igen. Bra! Det är en bra utgångspunkt, eftersom det är från denna punkt ni kan ändra det. Nu är det dags att lära ER att bemästra.

När ni förstår att varje person skapar sitt eget hologram, sin egen personliga verklighet, då kan ni börja bemästra genom att flytta era egna uppfattningar och resultat. Tänk på varje känsla som en frekvens på en radio. Om ni inte gillar det ni hör så byter ni kanal. Vi gör detta genom att fokusera på vad vi vill ha i våra liv. Jag fann mig själv häromdagen, verkligen osäker på mitt äktenskap, osäker på min fysiska kropp, osäker på att älska och att bli älskad. Det kändes hemskt och jag gick in i offerrollen och ville skylla på min make för känslorna. Tack och lov gjorde jag inte det, utan i stället tänkte jag verkligen efter, och insåg, att det var gamla mönster som kom upp för att släppas. Det var också ett bra sätt för att öppna ögonen, för jag minns att under de första åren av vårt äktenskap, var det fullt med missförstånd, eftersom jag inte var ok med mig själv. Jag såg hur jag höll på att skapa ett drama, bara genom försöket att lugna mina farhågor och osäkerhet. Tack och lov jag växte från detta behov, när jag arbetade med att älska mig själv mer, och i juli firar vi 22 års äktenskap. Så när jag satt med dessa känslor av att känna mig ovärdig, bestämde jag att jag inte vill vara i denna verklighet (frekvens). Jag sa till mig själv mycket tydligt, att jag inte längre behöver känna på det sättet, och att jag skulle förflytta mig till den verkligheten där jag älskar mig själv, och känner mig älskad … och det fungerade. Jag kände mig förändrad. Bara en liten stegring i början, så jag kunde bestämma vilken verklighet jag ville ha istället, och sedan kände jag mig ännu mer förändrad. Densiteten av den föregående frekvensen, liksom lyfte bort känslan av att vara otillräcklig.

Detta är en färdighet vi minns under den här resan, och det går emot all programmering och betingning vi utsatts för, under hela vårt liv. Vi har rätt att ändra vår frekvens när som helst, och det förändrar bokstavligen den verklighet vi befinner oss i. Ni gör redan detta på så många sätt. När vi är nere ringer vi en vän, chattar på sociala medier, tittar på en kattvideo, läser, tittar på TV, går ut, mediterar, motionerar eller tar ett bad etc. Vi gör det som krävs för att förändra energin. En stor del av våra grejer har återuppstått, för att hjälpa oss att öva på färdigheten, och det behövs övning och tålamod. Varje gång vi förändrar, minns vi vilka vi är, eftersom vi bemästrar vår egen energi.

En del i att bemästra er egen process, är att förstå att allt är för det högsta goda, och släppa tankar som ”jag bör eller jag bör inte”. Det är då ni inser att allt finns där för att hjälpa er, om ni väljer att se det på det sättet. Jag hade en klient nyligen som berättade om en förändring i hennes uppfattning, som inträffade medan hon tittade på ett TV-program. Hon sa ”Jag vet att jag inte borde titta på TV, men …” hon tittade på show med ”bra kille – dålig kille” när det slog henne, att alla de goda inte var goda, och att alla skurkar inte var skurkaktiga. Detta hjälpte henne att sluta döma och se en tydligt på dualiteten. Så underbart! Sedan januari har jag sett alla säsonger av Greys Anatomy på Netflix. Varför? Eftersom det hjälpte mig att gråta. Jag insåg att mitt sinne skulle förändras om jag tittade på showen, eftersom jag inte kunde släppa ut det som blockerade mig inuti. Showen fick mig alltid att gråta och detta förvandlades sedan till en otrolig lättnad i själen. Det var precis vad jag behövde. Men om jag hade sagt mig själv ”du ska inte titta på TV” då skulle jag ha missat detta otroliga helande tillfälle. När ni kommer på er själva med att säga ”jag bör eller jag bör inte” se då vem som skapade denna regel.

Denna energi som kommer in är mycket intensiv och destabiliserande. Den skakar om oss i vår kärna och exponerar allt som inte är i linje med den, så att vi kan fixa det och ändra frekvensen (vibrationen) vi befinner oss i. Den är också fysiskt destabiliserande. Gamla hälsoproblem kommer till ytan så att vi kan titta på dem, för att vi ska lära oss och att se den eventuellt kvardröjande rädslan, som orsakade hälsoproblemet. Ganska många av oss valde att påbörja uppvaknandeprocessen då vi hade djupgående problem med vår hälsa, och det förändrade bokstavligen allt. Titta på det som kommer upp nu, och de tankar och rädslor ni får i samband med det. Då kan ni välja hur ni vill hantera det, och detta kommer bokstavligen att ändra er frekvens.

Jag arbetade med en klient häromdagen, som fick meddelanden om att hon behövde äta kött, och detta skulle innebära en dietförändring för henne. Guiderna bekräftade, att med dessa energier behöver hon den jordande effekten av kött, eftersom hon bokstavligen flyter ut ur sin egen kropp. Jag har också blivit tvungen att ändra min kost, under den senaste månaden, genom att införliva kött. Mitt Högre Själv sa, att jag behövde äta animaliska produkter, eftersom dessa bidrar till jordningen av våra kroppar, på ett sätt som andra jordande livsmedel, såsom potatis, inte kunde. Efter tredje gången lyssnade jag äntligen. Jag jobbade uppifrån kroppen i stället för att vara helt jordad. Detta är inte bra, och orsakar att smärtan ökar i de nedre extremiteterna, då kroppen kämpar för att jorda sig. När jag ramlade ner, ifrågasatte min högsta aspekt, varför jag väljer att ignorera kroppens behov, och det var då jag insåg att jag tänkt tanken ”för att ha en hög vibration får jag inte äta kött”. Även om detta är sant, så har den vegetariska kosten definitivt hjälpt mig, för att vara klar och kunna öppna mig, men just nu behöver jag äta kött ett tag. Hedra det kroppen behöver för att trivas, oavsett vad ni tror den behöver för att lära er bemästra.

Nu är det dags att avsluta dömandet. Dömandet av er själva och andra, med vad som är bra eller dåligt, rätt eller fel. Inget av detta finns. Allt är rätt. När vi känner att vi börjar döma, tänk efter och försök förstå, var dessa tankar och föreställningar kommer ifrån. Varje person är här för att uppleva exakt det deras själ behöver för tillväxten. Vilka är vi att döma det som dyker upp? Ta bort allt dömande med hur ni ”tror” att denna process bör vara, eller hur ni personligen går framåt i jämförelse med andra. Ingen är på samma resa som ni. Vi har alla olika behov och mål. Att hålla er till normen, kommer bara hindra era framsteg. Att lära sig bemästra, innebär att ni gör exakt det som är rätt för er, oberoende av era tankar och andras åsikter (även ert eget tänkande sinne). Det hedrar själen att se att allt är riggat, för att hjälpa er på bästa sätt.

Så titta på TV eller inte. Ät kött eller inte. Motionera eller inte. Meditera eller inte. Gör det er själ säger nu, utan att tänka två gånger. Hedra er själv och lär er bemästra.

Glöm inte att det är ett jobb som pågår, då vi släpper våra begränsningar, övertygelser och rädslor. Var snälla mot er själva och andra när ni minns vilka ni är. Mycket kärlek och välsignelser till er alla, och tack till alla som delar detta arbete.

Jenny

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com

www.channelingthemasters.org

Copyright 2016, Jenny Schiltz

Du gillar kanske också...