Energiuppdatering via Jenny Schiltz, februari 16 

Målning av Lena Tedeblad

Målning av Lena Tedeblad

Energiuppdatering, Vasovagal Nervaktivering 2-16-16

Publicerat februari 16, 2016 av Jenny Schiltz

Energin är fortfarande mycket hög och så mycket kommer upp för att flyttas fram. Beroende på var ni befinner er i denna process, kan ni uppleva riktigt stora förändringar i ert liv som kan få er att ifrågasätta allt. För vissa kan det vara upprepningar av gamla mönster, tankar och känslor. Hur som helst, är det en möjlighet för oss att se vad det är som håller oss tillbaka, vad det är inom detta som inte ger resonans för att VÄLJA annorlunda.

När de gamla tankarna, rädslorna och mönstren uppstår, kan vi välja att ändra dem genom att reagera annorlunda mot tidigare. Det kan vara mycket frustrerande att upptäcka att det vi trodde oss vara befriade från, nu dyker upp igen. I dessa stunder kan vi antingen titta på oss själva som om vi misslyckats, som om vi har gått bakåt, gjort något fel ELLER så kan vi se att vi har nått en ny nivå, en ny förståelse och kan läkas från denna nya plats. Kan ni känna hur olika energin (vibrationen) är i de olika alternativen? Inse att varje gång våra teman uppstår är det en möjlighet att se det på ett annat sätt, att gå i vår kraft och välja annorlunda.

Titta på de tankar som dyker upp igen (tvivel, brist, rädsla, självkänsla, anledning etc.) som ett datorprogram som körs konstant i bakgrunden. Det finns Ljuskoder som kommer att bidra till att bakgrundsprogrammet kommer längst fram istället, så att ni kan se att det fortfarande existerar. Det är i det ögonblicket som ni kan trycka Ctrl-Alt-Delete, genom att välja att reagera på annat sätt än ni gjort förut. Titta på era mönster, hur ni normalt reagerar när dessa ego-drivna tankar uppstår. Klår ni upp er själva? Blir ni arga och vresiga? Agerar ni ut på andra eftersom ni inte kan verbalisera och bearbeta era känslor? Drar ni er tillbaka och krymper inuti? Titta och var brutalt ärliga mot er själva. När ni ser hur ni normalt reagerar, är ni i den lyckosamma positionen att kunna välja annorlunda.

Tänk på att dessa program körs djupt inne i ert psyke, i era lager och vi måste omskriva alla band. Universum (vår högsta aspekt) ger ofta samma känsla inom oss, men i olika situationer så att vi kan se hur djupt och mångfasetterat programmeringen körs. Det är också universums sätt att fråga ”Är ni säkra på att ni är redo att låta programmet köras? Vad sägs om i denna situation eller med den här personen?”

De viktigaste sakerna är hur ni pratar med er själva under denna process. Ofta pratar vi med oss själva och behandlar oss själva på ett sätt som vi aldrig skulle göra med en annan person. Ni har ett kärleksfullt, stort hjärta – det är dags att använda det för att älska er själva helt och hållet. Alla ni. Detta gäller också för de delar ni inte gillar, de delar som är oroliga, rädda, ledsna, ensamma, arga och bara vanlig förvirrade. Hedra de delarna, och låt dem få säga sitt. Prata med dem som om det är en god vän som går igenom en tuff tid, hör dem, ära dem och ge dem komfort. Om ni förringar eller undertrycker dem, kommer de att bli starkare och starkare. När ni hedrar dessa aspekter av er själva, skapar ni utrymme för anden att komma in. När ni gör det låter ni Ljuskoderna skriva era program. Detta är en process och vi måste ha tålamod med oss själva.

Det här är en mycket viktig tid. Denna energi, om än obekväm, är här för att hjälpa oss att läka och gå BORTOM. Den är här för att hjälpa oss att stå kvar i vår kraft, att förkroppsliga vår högsta aspekt och potential.

 

************************************************** ********************

 

Fysiskt, så känner många verkligen dessa vågor ganska intensivt. Om ni har en upprepning av tankar och mönster som behöver läkas, kan responderande chakran ge er problem. Det är våra tankar som orsakar en obalans i chakrana. Om ni upplever alla typer av problem, kan rotchakrat vara orsak till problemen genom ländrygg- och svanskotsmärta. Om ni har problem med att tala sanning kan ni känna att halschakrat känns stramt, svullet och i vissa fall kan ni ha ont i halsen.

Vi upplever också skallexpansions & kronchakrauppgraderingar som kan orsaka värk i tinningar käkar och tänder. Vår Vasovagala nerv håller på att aktiveras. Den expanderar för att tillåta ett större blodflödet i hela kroppen, så att vi kan hantera mer ljus och att vår kropp kan öka i sin kristallina natur lättare. Detta kan leda till att baksidan av huvudet, nacken och övre delen av skuldrorna värker och pulserar. För vissa kan det vara första gången för denna expansion, för andra är det en del av nästa nivå i ljuskropps-processen. Denna nerv sägs hjälpa till med att ansluta vår hjärna till vårt hjärta.

Neurolog Stephen W. Porges vid University of Illinois i Chicago har länge hävdat att Vagusnerven är nerven för medkänsla som är tänkt att stimulera vissa muskler i den vokala kammaren, möjliggör kommunikationen. Den minskar hjärtfrekvensen. Mycket ny vetenskap tyder på att den kan vara nära kopplad till receptornätverket för oxytocin, en signalsubstans som är förknippad med förtroende och anknytning till modern.

Vagusnerven är den längsta nerven i kroppen som går från vår hals till matsmältningssystemet, levern, mjälten, bukspottkörteln, hjärtat och lungorna. Detta är ingen liten sak i vår kropp. Den är ansvarig för hela vårt autonoma nervsystemet. När den aktiveras, kan vi uppleva magbesvär, yrsel, migrän, och allmän oro. Det kan göra oss ganska förvirrande och göra oss oroliga för att vi faller sönder.

Det finns alltid sätt att hjälpa till i Vagusnervens arbete. Djup diafragma-andning och att visualisera att nerven expanderar och fylls med ljus. Att sjunga och använda mantrat AUM kan också hjälpa till. Djup grundning och jordning bidrar också till att förbättra er Vagala ton. Andra alternativ är att besöka en kiropraktor för att säkerställa att halskotorna är i linje med varandra. En akupunktör har också möjlighet att hjälpa till att reglera flödet i denna nerv. Min äldsta tycker att akupunktur hjälper till att lindra hennes migrän genom stimulering av Vagusnerven. Läkaren har varit bortrest i en månad och med den nuvarande energin, tycker min dotter att akupunktur har varit välgörande . Hon har migrän med intensivt illamående.

Alla ni som mår bra av dessa energier av glädje och spänning, dela det med andra. Det hjälper dem som inte kommit lika långt med att tro att det kan bli bättre; mycket bättre.

Jag sänder er det allra ljusaste ljus, fullt av kärlek, glädje, hopp och välsignelser. Må ni alla bli välsignade. <3

Jenny

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com

If you need to contact me, please email at spiritreadings444@gmail.com

www.channelingthemasters.org

Join the facebook group and keep up to date on the energy fluctuations!https://www.facebook.com/channelingthemasters/

Copyright 2016, Jenny Schiltz

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...